Postao/la Franka » 11 sij 2003, 23:37
Pozdrav Lari, samo naprijed. Uči se na nešto novo osim mlijeka, ne vjerujem da ima veze s okusom jabuke. Polako, samo strpljenja.<
>Patkice, uvjerila sam se na svoj nos kako ne smrdi luk <
>Zaspao je a tek je prošlo 9.... <
>Ovih dana dok je bio bolestan je bilo koma, spavao bi po 2x dnevno, prvo oko 11 pa oko 5 sat i pol. I onda navečer nikako zaspati prije 11. Sinoć u pola 12 a ja i ovako nikakva... Danas mu nismo dali spavati iako je već u 11 trljao oči. Otišli smo malo prošetati van, iako još kašlje i jako mu curi nos ali nema temp. Nosili smo ga, nije baš hodao. Onda je zaspao kasnije, oko pola 1 i popodne mu nismo dali spavati pa je već u 7 bio koma. A antibiotik tek u 9, dali smo mu 15-ak min ranije, nije gledat mogao. Čini mi se da je već izludio u kući. Jučer me uzeo za ruku i kaže - šetnja. A danas ujutro (dok sam ja spavala ) je žicao tatu cipele, a to se zna što je..., kad smo već kod cipela, nikako da mu odemo kupiti nove. Htjela bih mu naći neke pa da odemo samo s njim probati i kupiti. Patkice, jel možda ima tamo na Kvatriću što od Naturina na sniženju,
ojeva naših sinova? Mislim da je sad oko 23, ove su mu 22 knap. Kad sam bila zadnji put bile su samo neke male, 20 snižene.<
>I on jede puno bolje zadnjih 2, 3 dana, ono prije je bilo koma, valjda mu se nije jelo kad mu je sve bilo zaštopano. Samo danas majka ništa nije kuhala , nego je dobio Hipp za ručak, a bome i za doručak a za večeru Frutek Sutra će baka napraviti njoke, a to voli. Ja ih ne znam raditi, tj. nisam nikad. A sirup za kašalj kad mu dam stalno žica još, još. A samo ide jedna žličica. Priča po 3 riječi, sad kad ga uzmem kad hoće da ga spustim traži dole, kad prolazimo pored zgrade od moje mame pokazuje rukom i kaže gore teta Janja (to je neka susjeda od moje mame koja zna doći na kavu, a kad dođe onda bježi od nje ), do nedavno je samo vikao Jaaaaaanja<
>Eto raspisala se ja, kad me peglanje čeka, ne žurim.... <
> <
>Pusa svima! <
> <i></i>