Kad je bio beba, ja sam mu pjevala, nije pretjerano reagirao. Pustala sam glazbu, nije imao interesa.
Pustala sam spotove na tv potaknuta pricama kako djecica plesu ispred njega, on bi otisao igrati se i potpuno ga ignorirao.
Ponavljala sam pjesmice, pokusala ga nauciti - nista.
K potpuno suprotno. On me opcinjeno gledao kad sam mu pjevala, dizao glavicu, smjeskao se. Cim je progovorio, poceo je i pjevusiti.
I sad, pred jedno pola godine, znaci kad je L imao oko 5, a K oko 3, su me poceli traziti da im pustam djecje pjesmice. Sve su ih naucili, stalno plesu i pjevaju, no L je sad poceo i pokazivati izrazit interes za glazbu, poceo je razvijati vlastiti glazbeni ukus (K zasad bas i ne).
Omiljena pjesma mu je Fireflies.
Zapazio ju je prije mene
, prepoznaje pocetne taktove, veseli se kad je cuje, caga ko lud. Super mi je to.Svidja mu se i klasicna glazba i tu sam se nasla - ups, ja o njoj pojma nemam.
Slusa radio, pozorno, pamti sve zivo, a nedavno smo skuzili i da pamti koja pjesma svira u kojem filmu i nepogresivo prepoznaje.
I za kraj jedna crtica od jucer - svira radio, L veli: Svidja mi se ova pjesma (Don't stop me, Queen). I meni, velim ja, a K nadoda: Meni ne. Meni se svidja samo "Subi dubi dubi".

i voli instrumente.........

. Cura već drugu godinu ide u glazbeni vrtić i na jesen bi trebala krenuti u glazbenu školu. Pjeva u školskom zboru. Tako da mogu reći da im je glazba sastavni dio malih života.

), zvijezda prava.