Sada je: 10 lip 2026, 19:49.
Moderator/ica: Diami

MON je napisao/la:ne bi ja baš tako drvljem i kamenjem. kada je besplatna pohrana, dakle za Zakladu, onda to i jest stvar Zaklade koja bi trebala osigurati djelatnike za 24 satno dežurstvo. To je puno novaca godišnje i ja vjerujem da je upravo u osiguravanju tih sredstava problem.

MON je napisao/la:a možda ne razumijem.

naravno, nismo ih ni ocekivali 

silki je napisao/la:ti plaćaš bolnici 1000 kn vađenje, ne zakladi.
.

silki je napisao/la:ne, cijena kita je uključena u ukupnu cijenu. znam po predračunu. to nema nikakve veze s 1000kn koje plaćaš bolnici za vađenje. to bolnica naplaćuje svoju uslugu.
I ja sam platila za 1. dijete po predračunu i poslali su mi poštom kit, a u riječkoj bolnici sam platila još 1000 kn - za bolnicu. To sam platila isti dan kad sam došla roditi, skupa s nekih 400 kn za prisustvovanje oca porodu.
Ana2010 je napisao/la:tako je i u Rijeci za pohranjivanje u privatne svrhe - platiš još 1000 kn bolnici i sam voziš to u Zg.
za donacije se ne plaća tih 1000 kn, ali ne znam da li uzimaju krv iz pupkovine za donaciju 24 sata na dan ili ne.

, bezveze,al ajd...
svima!
, šta misle da će dobiti besplatno ljetovanje ili ne znam šta...uopće mi to nije jasno!!! Ima nas svakakvih!

tratinčica1711 je napisao/la:trabo samo im sto puta na porodu spomeni za doniranje. Ja sam donijela sve papire potpisane i dokumente u rodilište

Iva15 je napisao/la: Iskreno malo mi baš smeta da ću u trudovima najviše razbijat glavu da im stalno ponavljam da želim pohranit matične stanice, sad moram brinut i da MM ima 1000 kn u novčaniku![]()
aj, aj, život u Hrvatskoj...
I stvarno sam im između trudova napominjala da ja pohranjujem matične stanice, da nebi bilo da nismo znali 

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.