ma moze i ovdje, na otvorenom, pisala sam o tome vec x puta na forumu.
ja imam problema s lumbalnim dijelom kraljesnice od osnovne skole. hrskavica mi je potpuno potrosena, kraljesci pritiscu diskove, diskovi ukljescuju zivce koji idu u noge i tako...
ne bih se smjela debljati

, dizati nista teze od 5 kila, ne sjediti, ne raditi ista u pognutom polozaju...

bilo je jako upitno kako cu izgurati trudnocu, a bogami i porod.
godina sam bila na analgeticima i otprilike bih svaka 3 mjeseca zavrsavalaa na hitnoj, na injekcijama.
u trudnoci me ulovilo odmah na pocetku, nepuna tri mjeseca sam bila trudna. nisam mogla nista, lezala sam u krevetu i mm me vodio na zahod i oblacio me, doslovno. nisam smjela piti analgetike.
i premda sam se bojala otici kiropakticaru najvise zbog trudnoce, ali i zbog nepovjerenja jer sam se bojala da me netko tko je nestrucan ne sfusa jos i vise, naprosto nisam imala drugog izbora. i otisla sam pajdakovicu za kojega su mi svi pricali da je lud, ali da super radi.
necu sada pisati kako je sve to izgledalao i kako mi je covjek s vrata, cim me vidio, rekao tocno do u detalje sto mi je, bez da je moje nalaze ikada vido (tocno je pobrojao kraljeske koji su u pitanju), ali nakon samo dva tretmana kod njega (dva dana za redom), ja sve do unazad mjesec dana nisam imala NIKAKVIH problema s kraljesnicom.
cijela trudnoca je prosla bez bolova, cak bezbolnije nego trudnicama koje inace nemaju problema s kraljesnicom. a dobila sam preko 20 kila.
tek nedavno me ponovno pocelo zezati, ali hvala bogu ne u mjeri u kojoj je to nekada bio slucaj. ali kiroprakticaru se treba ici redovno na remont, a ja sam bila samo tada. cula sam da se pajdakovic u medjuvremenu ubio.
a uza svo iskustvo koje sam s njim imala, a koje je, u najmanju ruku cudno i nesvakidasnje po mnogo cemu, ono sto mi je dodatno ulilo povjerenje u njegovu strucnost je to sto kada smo mm i ja dosli k njemu drugi dan na tretman (oboje smo isli) nije nam htio uzeti novce i rekao je da to ostavimo za dijete koje se treba roditi.
ma mogla bih o pajdakovicu tri dana pricati.