Postao/la potepuhica » 06 svi 2006, 00:40
mene isto znaju jako rasrditi takvi komentari, a kak je roza vec velika cickguljica cesto ih dobijem. <
>to mi je bas onak jako intimna stvar moje dojenje, i smatram da doc o tome ne treba davati neki osobni komentar. ajd da to jos nekak smisleno i medicinski moze argumentirati, ili pokusa bar. ali ovo drugo je gadno diletantski i glupavo. ne ocekujem nit da me hvali. samo da mi prepise odgovarajuci lijek. <
><
>meni je isto ono: dojim jer je to najbolji pocetak zivota koji djetetu mogu dati, jako lijepo. barbi je to jemput napisala, da je rekla e. mcpherson (sam do
o napisala, mislim na onu krasnu australku, the "body")<
><
>inace, tajana, ubacila sam ti u box: bila sam hitno u opatiji kod doc i dobila sam kortikostereoid i antihistamin. pojavila mi se neka grda alergija. rekla sam da dojim, ona mi ipak dala. procitala sam u uputstvu da nejde, ali je doc rekla da ak ne dojim cesto, da moze (kortikostereoid uzmem dvaputnadan, letizen uzmem jednom). i dosta mi je to o
azlozila, u smislu da se to moze dati i djetetu kao lijek, pa da ne vidi ak uzmem dovoljno prije podoja problem za veliku rozu i tak...sad sama vise ne znam..<
><
>evo ediram oko lijekova i dojenja; danas sam nazvala rozinu pedijatricu, prekinula kortikostereoid i letizen. rekla da bolje pustim. to meni nije muka, jer se ispostavilo da mi
onhitis nije alergijski vezan, vjerujem da je dosta tesko mamama s alergijom <
>prijateljica ane s erteela 12.05.2003.<i>Edited by: potepuhica at: 6/5/06 16:55<
></i>