Melita, i sama sam do pre cca mesec-dva mogla napisati gotovo identican post.

Naime, M. je od rodjenja cicala 5-6 minuta, cica joj nikad nije bila tjesilica, utjeha ili igra. Posiki malo, naklopa se i ide dalje

(za razliku od starije joj seke

)
S godinu dana je imala dva (

) dnevna podoja (na moj poticaj) i jedan nocni! Polako se vremenom broj podoja povecao da bi s negde oko 18-19 mjeseca trazila non-stop - a ja bih, kao brizna mama-dojilica, popustala svaki put. Tako sam ne jednom izbrojala cak i po 5 podoja unutar 2 sata

I da, ti podoji vise nisu trajali 5-6 minuta vec su bili sve duzi i duzi tako da se doslovno nije skidala s mene: sisala je nakon sto se probudi, pa jos jednom posle pola sata, pa pre odlaska u setnju, pa nakon povratka iz setnje, pa pred popodnevno spavanje, pa nakon popodnevnog spavanja, pa pre rucka, pa posle rucka, pa pre setnje, pa u setnji, pa po povratku iz setnje, pa pre vecere, posle vecere, posle oblacenja pidzamice, pre spavanja i dva puta po noci
Onda mi je prekipilo.
"Dogovorile"

smo se da moze dobiti cicu pred spavanje. Ok, onda me je jedno vreme jurila po kuci i non stop ubedjivala da joj se spava

ali sam krenula sa skretanjem paznje, igrama ovakvim i onakvim a kad bas vidim da tuli, popustila bih i nekako pokusala da se drzim onog pravila - "ne nudi ali i ne odbij" (ovo ne odbij, naravno u smislu da joj necu reci "ne dam ti da sikis" vec bi je odbila tako da ona to i ne skuzi).
Sad smo onih gore opisanih 130893810 podoja doveli u red pa ih imamo cca 3-4 po danu sto je ipak veliki napredak

Drzi se