imam curu staru 7 tjedana, doji super, sve pet (nakon pocetnih problema s cmaktanjem i gutanjem zraka, sad smo malo narasli pa je sve lakse, bolje je svladala tehniku
Naime ni moji decki nisu htjeli bocicu s mojim izdojenim mlijekom (niti cajem niti vodom) sve dok nisu prestali dojiti (stariji s 9 a mladji s 14 mjeseci). No tad sam mogla biti stalno s njima, sad bih je trebala povremeno ostaviti na cuvanje (prvenstveno zbog pretraga koje bih trebala napraviti) ... od rodjenja sam joj davala bocicu jednom tjedno s izdojenim mlijekom, na pocetku je bilo bez problema, da bi sad u nedjelju potpuno odbijala ... gurala je bocicu van jezikom i urlala dok je nisam podojila...
tako da sam sutrasnji pregled otkazala, ali to mi nije rjesenje. Alternative bocicama (zlica i sl) ne dolaze u obzir, probala sam to sa starijima i nije isto islo ... tim vise sto bih je ostavila baki na cuvanje, a zena bas i nije vicna malim bebama (mislim, zna samo s bocicom, kad bih joj rekla da je nahrani zlicicom pala bi u nesvijest
Savjet?

.