Svi savjeti su dobrodošli!

Sada je: 01 svi 2026, 08:55.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

Btw i ja sam bila na vjenčanju kada je moja frendica došla sa blizankama starim 10 mjeseci, da nismo možda bile na istom vjenčanju? ;-)
želim da se dobro zabavite. Ipak ostavite rezervnu varijantu ako bude trebalo trčati doma usred noći, znači bar netko da bude trijezan da može vozit, da niste predaleko i sl. Znam da su neke forumašice radile tako da su našle adekvatan prostor u blizini za stavit djecu na spavanje (sobu u hotelu ili pansionu gdje se slavi, npr. ili kod rodbine), uzele svekrvu ili mamu sa sobom i sve super. Svekrva je pazila na dječicu, a ako je trebalo mama je bila blizu. I još je mogla odspavati. Jer sljedeći dan ćeš biti koma, da ne govorim o dojenju, alkohol, cigaretni dim, razna jaka hrana i nespavanje utječu na mlijeko. Ovo su samo razne ideje, vi napravite kako mislite da je najbolje. Ja samo pišem da naglasim kako postoje različite varijante.
dobra ti je ova ideja da moji i drugi dan dođu pomoći jer ćemo vjerojatno biti umorni (iako ni uz cure noću ne spavamo puno više ;-)) Što se tiče alkohola i sl. ne brinem za mlijeko jer neću piti ni pušiti (jedino ludo čagati) a to ujedno znači da mogu voziti doma u slučaju hitne cice 
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.