Sada je: 01 svi 2026, 14:39.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
17.01.2009.

marie claire je napisao/la:A, otrovna je ko zmijurina, jer misli da sam to napravila jer jako vodim računa o svom izgledu.
17.01.2009.

Ne rade ti to sve mame, a one koje se tako ponašaju očito imaju potrebu osjećati se bolje!

17.01.2009.
.
pobjegla sam od takvih. Ali sam za podupiranje običnih, malih ljudi koji su se našli pred izazovom u kome će se čitavo vrijeme samo učiti na vlastitim pogreškama. Tako doživljavam to što sam mama i makar sam okorjela dojilja, ne smatram se boljom od vas koje hranite adaptiranim. Ali da me sutra koja od vas s novim bebachem pita kako bismo pokušali s dojenjem iznova, stojim na raspolaganju svim srcem 

17.01.2009.

mamamalelucije je napisao/la:ma ljudi moji..adaptirano, majčino, kravlje, ovčje, sojino.....ma bitno je da beba jede i da raste.. svakako je majčino najbolje, ali šta će mi majčino ako mi se bebica ne razvija kako valja????

). od tada je krenulo, i nije hvala Bogu stalo.
Krumpirić je napisao/la:tako da, šta god da radiš-nekom nevalja.
17.01.2009.

nannah je napisao/la:A onda citas malo pa vidis da su postojale dojilje, da su postojale nadohrane - oduvijek.

mrava je napisao/la:nannah je napisao/la:A onda citas malo pa vidis da su postojale dojilje, da su postojale nadohrane - oduvijek.
Da, postojale su žene u selima koje su othranjivale pol sela svojim mlijekom a nadohrana se sastojala u prženom brašnu ili je neka bakica u zapećku usitnjavala svojim ustima kašicu za bebe.

nannah je napisao/la:Umorna sam od opravdavanja i objasnjavanja zasto ne dojim, i da ne mogu dojiti, a najbolje je kad mi kazu kako "su nekad sve majke dojile svoju djecu". A onda citas malo pa vidis da su postojale dojilje, da su postojale nadohrane - oduvijek. Mozda sam ja cinik i lijena; i nemajka (bit ce zato sto nisam dojena!) al me frustrira taj cirkus i agresija - konkretno "Rode". oprostite na duzem postu al morala sam malo olaksati dusu...

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.