Sutra mi je Dirty 30 - a Nedjelja Yoga - nje bas nisam ljubitelj ali dobro je za misice hahahah
Bravo cure samo naprijed

Sada je: 30 tra 2026, 12:53.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

posebno miješam one iz hammer and chisel, zamislim si da bi mi baš pasao "onaj" trening, ali moram pogledati njih nekoliko da ga nađem.

!
Utege sam krenula sa 7 kg za press, curl i sl., i s 5 kg za fly. Malo sam pretjerala s težinama, pa sam kasnije smanjila. Vježbe su klasične, ali izvode se "naopačke" (ne znam to bolje reći) - npr. u skleku se polako spuštaš, pa naglo digneš, ili kad radiš s utezima, gore digneš naglo, u početnu poziciju ih spuštaš polako i kontrolirano. Puuuno teže bude. Na kraju sam odradila još 5 min Zuska leg&but. Danas je Triometrics na redu (neka Tonyjeva verzija plyo-vježbi). Namjeravam ubaciti 10 min za trbušnjake iz nekog drugog programa. Fale mi abs vježbe, nekako ih nema u ovom programu, a i ja sam ih malo zapostavila, što se odmah vidi.

.
.morena je napisao/la:Imate li u programima koje trenutno radite i koje ste odradile favorite za neku mišićnu skupinu ili vrstu treninga (tipa naj Legs ili Upper, nadraži cardio...)?
, bez pauza.
trebalo je i abs ali nisam imala snage

.
- radi focus t25 alpha, vecinom svaki drugi dan.
Ana2010 je napisao/la:Morena, zvuci dobro i zahtjevno.
Ja sam muza pomalo navukla na vjezbanje- radi focus t25 alpha, vecinom svaki drugi dan.
Al po zimi nema baš fizičkih poslova pa mu ne bi bilo loše malo se razgibati barem.

. Ali eto, poceo vjezbati ponesto, a sad mi je prepustio da mu izaberem neki program od ovih "nasih"
Ništa me danas ne boli, ali bome me iscrpio trening, čak sam i loše spavala. Drago mi je što je danas i sutra na redu Tony sa sklekovima i utezima 

Slijedeći tjedan neću povećavati brojeve, ali hoću napraviti više "muških" sklekova.

morena je napisao/la:Ana2010, s obzirom kako predano vježbaš, mislim da ne možeš reći da nisi sportski tip! Ako nisi bila, mislim da si to postala
!
! Super si ti to odradila, svaka cast!

Mala Bornica je napisao/la:opet ja sam bolnim ledjima nakon treniga sa tezim uzetima...

. 
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.