Sada je: 22 srp 2026, 07:26.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

Zar nije dijete sigurnije u svom krevetiću? :conf Mislim, hajde još da mama dobije neki instinkt pa se ne mrda dok spava, ali i mama i otac :conf Ili ste svi tako mirni spavači? :conf
Ne znam, ali ja ne bih mogla biti mirna i opuštena da znam da je beba tu i da se svaki tren može probuditi....pogotovo beba starija od godinu dana. A iz udobnosti moje sobe me nitko ne bi mogao istjerati

Mislim da samo treba biti uporan jer kad bismo im dopuštali da dobiju sve što zažele čim zaplaču, ne znam gdje bi ovaj svijet završio

Mislim da samo treba biti uporan jer kad bismo im dopuštali da dobiju sve što zažele čim zaplaču, ne znam gdje bi ovaj svijet završio

Ja znam gdje bi završio...svi bi imali više samopouzdanja,bili bi empatični,topli i hrabri.Znali bi da postoje ljudi na koje se mogu osloniti.Vjerovali bi u bezmjernu roditeljsku ljubav.Vjerovali bi da postoji razlog zašto su voljeni,posebni i važni...vjerovali bi da se u životu isplati nešto tražiti i da će ti onaj koji te voli to i pružiti..
ajde, bar je puna samopouzdanja.
.
zajedničko spavanje pozitivno utječe na seksualni život - seks se seli iz kreveta sve ostale dijelove stana.

o odgovaranju na djetetovu potrebu kad je tužno, samo, preplašeno, bolesno
Ali ja sam uvijek odgovarala na njegove potrebe (iako mi se često i nije dalo, bila sam umorna). Moram naglasiti da je Marin tražio piti noću samo u slučajevima kad je bio bolestan. Nikada nismo imali nočna dizanja jer se njemu pije, jede...a i sad kad smo skinuli pelenu još nikada mu se nije pišalo po noći. Ali nama je to nekako došlo samo od sebe
JiA je napisao/la:o odgovaranju na djetetovu potrebu kad je tužno, samo, preplašeno, bolesno
Ne poznajem niti jednu majku koja se ne trudi odgovoriti na potrebe djeteta ( pogotovo kod tako male djece ) kad je tužno, samo, preplašeno ili bolesno. Niti jednu!

Ninči je napisao/la:a i ako se dijete boji, može se reagirati drugačije, a ne onako kako vidim da većina vas reagira- vraćanjem djeteta u vašu bračnu postelju.
Ninči je napisao/la: Vjerujem da nemate živaca zabaviti malo dijete, dići se 10 puta ako treba da ga utješite i slično. Puno je lakše uzeti dijete i sve riješiti tako da mu date ono što želi![]()

Vjerujem da nemate živaca zabaviti malo dijete, dići se 10 puta ako treba da ga utješite i slično. Puno je lakše uzeti dijete i sve riješiti tako da mu date ono što želi

), neke su malo strože.
.

i njegov plac nocu nije bilo "cendranje", bilo je odraz neke njegove potrebe, u to sam uvjerena.

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.