Moramo se odvici od cice do Nove Godine, em zbog mojih zdravstvenih razloga, em zbog sluzbenih putovanja, em zbog toga sto cijelu noc cica, a ja sam kronicno neispavana... A i dosta mu je valjda.
Imat ce tada 17 mjeseci i jos malo. Sada se nocu budi za dojenje izmedju 3 puta i 10 puta. Samo je jednom u zivotu odspavao u komadu 6h.
Ja radim cijelo vrijeme preko praznika, a MM je tjedan dana na godisnjem, dakle on bi bio najbolji kandidat da ga nocu nosa kad bude najkriticnije.
E sad mogu ga i ja malo nosati, posebno za vikend kad pocnemo, ali ne cijelu noc. Ali mozda je bolje da mene niti ne vidi ili bi mu to bio preveliki sok?
I da, da li da mozda tjedan dana prije tog dana D pocnem mu postepeno braniti cicu preko dana? Ima li to uopce smisla jer cu se izgnjaviti, a navecer mu opet dati ili da sve presjecem odjednom?
Kao sto vidite puna sam pitanja i dilema oko toga, a moramo sloziti neki plan jer se bojim da cu inace popustiti.
Bocicu naravno uopce ne zeli, niti mlijeko u bilo kakvom obliku (to od mene, kod tete cuvalice ga pije iz case, ali to mu ne mogu dati po noci, a i nebi mu davala mlijeko nocu zbog zubica). Tako da je dodatni problem kako da mu nakon prestanka dojenja uvalim pola litre mlijeka ili jogurta (koji ne voli) dnevno. Voli samo slatke jogurte tipa Dukatino i Monte
Imam ja i svoje iskustvo s kceri i nije niti tada bilo lako, ali smo bili na moru pa sam ju ja mogla nosati cijelu noc i nije mi trebala nicija pomoc (mada pomogao je muz, ali to nije bilo nuzno jer ni ja nisam radila). Sada se on svakako mora ukljuciti jer ja necu moci raditi ako cijelu noc lumpamo.
Mozda je jos vazno spomenuti da T ne spava u kinderbetu nego sa mnom u krevetu.
Ajde pls prijedloge na sunce,

ali mislim da bi se svakako trebala prebaciti u drugu sobu. I samo večernje uspavljivanje ostaviti MMu. Dojenje prije spavanja obavi negdje drugdje.

. Tako da tu nema puno vremena za setnje, a i nema manje omiljenih obroka

i ho-ho prebacili kod vas 

.

meso je bilo finije