Sada je: 09 lip 2026, 14:04.
Moderator/ica: nadicab

ja mogu zagrljaj dati. ja sam opsesivna oko svake sitnice.
To je samo malo mene zivcirao.
.

)
MaminMacak je napisao/la:Kobormia, ma BRAVO za veliku curu hodalicu!!!![]()
![]()
![]()
Zar nitko ne vjezba uz stepenice?![]()
Ne znam nista pametnije nego forsirati obje strane paralelno, a on je cim se otvore vrata na tim stepenicama
Kiss, ja ti nazalost ne znam nista oko tog doplatka tako da nisam bas od koristi.
Mene zanima da li A jos uvijek bijezi lijeva noga prema van dok puze i sta ti je fizio rekla na to?
Jer ja sam frustrirana oko toga a fizio to bas ne vidi kao problem i kaze da se to sve manje vidi,
sto je tocno, i da je noga u dobrom polozaju, ali ja i dalje to primjecujem i da mu pobjegne stopalo
prema van ponekad i da odigne tu nogu od podloge, isto ponekad. I kod stajanja se vidi da je ta
noga nezrelija. A sve si brojim dane kad moram ici na posao i ostaviti ga teti i sve ih je manje
Jos nisam napisala zalbu, mislim da imam jos par dana fore. Nekako sam izvan tokova tu na moru.
T se nije htio kupati u moru, ali se igra s kamencicima

i rekla da nastavimo isto vježbati ali po kući obavezno u cipelicama. Tanja77 je napisao/la:Jerko još ne može puno tih stvari što Jelena može što se tiče fine motorike, zeza ga dosta ova lijeva ruka a i malo je nespretan, tek nedavno je svladao staviti jednu puzlu u drugu, znao bi sve napamet gdje koja ide ali za ugurati trebao je moju pomoć. Ali što se tiče ovih intlektualnih stvari mogao bi u školu skoro, broji do 30, zna sva slova i brojeve, počeo je brojati i na engleskom do 10 i sve što se tiče tehnike televizija, mobiteli, kompjuter stvarno ga dobro ide, samo jedanput vidi i odma sve zapamti.
Moramo se malo hvaliti

ali se uredno diže na nogice i bude na nogicama.
sam nalaz mi se ne čini loš

ja se taman smirim pa ne opet isprepadaju. ja tinu skinem cipelice po stanu dok vježbamo. pa mu ih opet obučem kad ga pustim na miru da se sam igra. ni meni taj rok za hodanje nije jasan.
rečeno mi je davnih dana da bi mogao prohodati tad, ali ovo mi je blentavo. kontrolu nam je napisala kad prohoda (s napomenom da mjesec dana hoda sam i onda da se naručim na pregled) ali ako ne prohoda do jeseni da dođemo.

bili smo danas u neuropedijatrice. sve u svemu nije joj jasno da kad ga stavi na noge o neće da stoji tako već propada. ali se uredno diže na nogice i bude na nogicama.

)Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.