breg je napisao/la:Ma pesek je mila majka, naš se mačak vozio zakvačen za staklo cijelo vrijeme, to je bilo za poludit.
E da mi je to bilo vidjeti
da..bumo vidli kak ce nam uopce ic
on vec ima dva dlakavca u dvoristu..al doslovno dlakavca.. Sada je: 20 svi 2026, 17:47.
Moderator/ica: nadicab
breg je napisao/la:Ma pesek je mila majka, naš se mačak vozio zakvačen za staklo cijelo vrijeme, to je bilo za poludit.
on vec ima dva dlakavca u dvoristu..al doslovno dlakavca.. 

Evo da se i mi javimo,bili smo na seminaru iako još nemamo psa,predavanju su bila jako poučna 

faith je napisao/la:Meni je uvjet i bio da mm sudjeluje u svemu jer znam da drugačije nebi mogla sve stići. Jedino kad smo imali primopredaju psa sam ja bila sama jer je to trajalo tjedan dana i čovjek je morao raditi. U jutarnju i večernju šetnju ide obavezno mm i on mu daje papati, ostale šetnje obavljam ja. Nije da ja nešto nebi mogla sama, znala sam biti tjedan dana sama s dečkima i Aronom, može se ali je teško.
Nemoj me krivo shvatiti, ali moram te pitati, da li tebi mm neće pomoći ili ga jednostavno nema doma? A imaš i stariju djecu pa ti i oni mogu pomoći dio oko peseka?

martina mama je napisao/la:mi smo na sve dogovore isli zajedno. prijenos je izgledao tako da smo obopje radili sa zokijem i dosta dugo svi troje sudjelovali u ucenju svega oko psa. jutarnju setnju obavljam ja, vecernju, tata, dnevnu marta. marta daje psu jesti. to je njen zadatak od prvog dana, ona ga cetka. kad ucimo nesto novo, to radimo navecer kad marta legne, a onda sutra probamo s njom. uglavnom, pas je velika obaveza i veliko zadovoljstvo. koristi nece biti ako ga itko bude osjecao kao teret, a jedna osoba to tesko da moze uza sav angazman oko djeteta i ostale djece.
, meni su rekli da djeca uopće nesmiju šetati sami psa, a moja kćer je visoka 180 cm i izgleda kao starija srednjoškolka, kao odrasla osoba.
. Moji kumovi samo puste Rondu u vrt da ona obavi, a periodički se pokupe jelte govanca 
Ivons@ je napisao/la::mah Evo da se i mi javimo,bili smo na seminaru iako još nemamo psa,predavanju su bila jako poučna
i sve što sam tamo vidjela i naučila bit če od velike pomoči kada dobijemo psa.Psi su prekrasni
i nevjerovatni a moram se složiti sa svima Ria je stvarno posebna,nisam mogla vjerovati da
taj pas može tako raditi sa djetetom(gledali smo filmič o Riji i njenom radu u Maloj kuči).Ivona se oduševila
jer i inače obožava pse ali je ovo bilo odlično iskustvo.Upoznali smo hrpu prekrasnih ljudi
i ovim ih putem pozdravljam,i naravno mame sa ovog foruma,koje su bile tamo.

, Ria i ??? http://www.slobodnadalmacija.hr/Mozaik/tabid/80/articleType/ArticleView/articleId/30317/Default.aspx

, mislim da je to Spok, al nisam ziher. 

, kuća mi je puna dlaka- ali začudo to me uopće ne dira
u što sam se pretvorila
. Navečer ću upoznati mm-a sa usisavačem pa nek on posauga dok se mi popiškimo vani
napokon jedan u obitelji koji sluša bar na drugu
. Popodne planiram šetnju do škole dok u kući bude defektolog, pa ćemo vidjeti. Držte mi fige.....
napokon jedan u obitelji koji sluša bar na drugu

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.