bravo za novu fazu
i bravo za mamu i tatu koji to sve hendlaju (sad citam i da sa starijim morate nekakve vjezbice raditi
)ljubac deckima

Sada je: 09 lip 2026, 14:04.
Moderator/ica: nadicab

)

Plusic je napisao/la:danas sam u posti dobila racun u iznosu od 100kn za bolnicko lijecenje - pretpostavljam da se to odnosi na ono nocenje kad je Roman imao ahilotenotomiju.
Zar ne bi taj boravak za mene trebao biti besplatan?
i kako li to da taj racun stize tri i pol mjeseca kasnije?

vidieva je napisao/la:Plusić jako mi je drago što polako skidate cipelice...mi idemo sutra, pa ćemo saznati koliko još gipsića i kad ćemo početi sa cipelama![]()
Uf...valjda će bit mrvu lakše bez gipsa na nogici i valjda nećemo imati problema sa cipelama....
Sretno sa vježbanjem, bit će to sve super zar ne??![]()
Seth...kako je bilo, šta ima novog???
.

...kaže da to i nije tako dobro ko što je mislio, da se peta ne spušta, da će biti još dva tri gipsa (znači ukupno 7) i da ćemo možda rezati
...na kraju ćemo još zajedno u bolnicu
...došlo mi je da ga lupim nečim...

seth je napisao/la:vidieva je napisao/la:Plusić jako mi je drago što polako skidate cipelice...mi idemo sutra, pa ćemo saznati koliko još gipsića i kad ćemo početi sa cipelama![]()
Uf...valjda će bit mrvu lakše bez gipsa na nogici i valjda nećemo imati problema sa cipelama....
Sretno sa vježbanjem, bit će to sve super zar ne??![]()
Seth...kako je bilo, šta ima novog???
Hej!Napokon da nađem vremena za komp.Pa nikaj previše, bili smo u ponedjeljak kod dr. Đapića, dobili novi gips.Rekao nam je da će trebati ahilotenotomiju.
Opet idemo u ponedjeljak pa će vidjeti da li će sad napraviti ili nakon još jednog tjedna.
A Bruno se plakal kao nikad do sad, neznam kaj mu je bilo, ali čim smo došli doma ko da se ništ nije desilo, odma se smijal i bil dobro raspoloženi, za živo čudo.
Kak ste vi? Kak je bilo kod dr. Šmigovca? Pozdrav Evi i tvom suprugu od moje supruge, mene i malog Brune.
Plusić, da li je obavezno noćenje u bolnici nakon ahilotenotomije?
Da se znamo pripremiti u ponedjeljak ako će mu zarezati tetive.
Pozdrav!
...držimo fige da sve bude ok i da ga ništa ne buba...sunce malo...ljubac svima 

, ali bumo i to izdržali. Tješim se da je to za njegovo dobro, makar nam je sve teže gledati ga svaki dan u gipsu kako se trudi mahati s nogicama.
...ako budu spavali možemo opet na kavicu ako ne onda ćemo se samo vidit, naravno ako budemo tamo u isto vrijeme...i mi dobili cipele, sad ćemo vidjet što će reći dr.Đapić hoćemo li i mi trebati ahilotenotomiju ili ne....molim se da ne....
...uglavnom eto držite se do pon. i držim fige da sve prođe što lakše i da ga ne boli...pusa svima!!!
vidieva je napisao/la:seth...ja sam ljuta ko pas...bili smo u utorak i ja bila sva sretna jer je zadnji put rekao da će trebati možda još jedan gips i da će proći bez rezanja...i sada ŠOK...kaže da to i nije tako dobro ko što je mislio, da se peta ne spušta, da će biti još dva tri gipsa (znači ukupno 7) i da ćemo možda rezati
...baš sam ljuta...zašto odmah nije tako rekao...
plusić...zašto kažeš da su ti ta dva tjedna sa ortozama bila grozna??...sad me i toga strah....
KVRAGU, KVRAGU I KVRAGU....bedara me hvata

...mene je strašno strah te ahilotenotomije
....nemogu skužit dA JU NEĆE BOLIT...nije mi jasno kako???Pa režu joj nogicu zar ne???grozno.....i poslije mora bolit...ajd iskreno...jel Roman plakao poslije???Čitala sam sve od početka i znam da ti je bilo grozno, žao mi je....
...bez ičega, najjednostavnije našla u Konzumu.
((((

...skeptična jesam ali me ipak malo razveselio...samo da bude tako...a ne neš drugo
....jedino je starijem bilo dosadno...ali rekla sam više nema šanse da dođem tako rano...čovječe ustanem se prije 6, dok sve sredim i dok krenemo, eto bilo je skoro 10 kad smo došli...umorni ko psi
...jel to i vama tako bilo???

....ma užas...

seth je napisao/la:Hej!Evo mi smo dobro, malo je plakao dok je popustila lokalna ali smo brzo stavili čepić i poslije više nije niti malo.
Raspoložen je, smije se i guguče, koa da zna da mu je to zadnji gips koji će nositi, sve u svemu super je to podnesel.
Bili smo u ponedjeljak kod dr. Đapića na kontroli, pogledao je prstiće i cirkulaciju i to je to. Za dva tjedna idemo isto u bolnicu na dan dva.
Mislim da će ga boljeti kad mu budu razgibavali stopala. Sreli smo jednu mladu mamu sa sinom od 3 godine koji je isto imal ekvinovarus i mogu ti reći da mali hoda,trči, skače najnormalnije a isto je imal ahilotenotomiju tak da smo se još malo utješili. Kako ste vi? Kako je Eva?
Veliki pozdrav!

Plusic je napisao/la:mi nismo ostajali nakon skidanja gipsa... a iskreno ne vidim ni potrebu, ako se moze doma nakon zahvata onda uistinu nema potrebe ni za ostajanjem nakon skidanja.....

. Samo se nadam da se ne inficira ranica sad dok je u gipsu jer onda nismo nikaj napravili ak budemo morali skidati gips. Vidieva kontrola ti se sastoji od pregleda cirkulacije i to je to. Mislim mogli su nam reč ak ima cirkulaciju i ak noge ne otiču nemojte ni dolaziti. Ak smo do sad izgurali onda smo mogli i još ta dva tjedna.

vidieva je napisao/la:Hej ljudi jeste živi????
seth vi preksutra skidate gipsiće jel tako???Joooj ja brojim i za vas i za nas hahahah!!! Nadam se da bu sve dobro prošlo, da B. neće plakati i da ga neće jako boliti.....Plusić ne odgovara, pa neznam što možemo očekivati....eto samo sam vam htjela poželjeti sreću, zapamtite sve da mi možete prenijeti kako je bilo...mi idemo tjedan poslije vas....puno pusa i pozdrava vam šaljemo!!!!![]()
![]()
![]()
, jako mu je teško pao prelazak na ortoze.Po noći se budil svakih 45. minuta, koma živa i još da stvar bude gora dobio je veliki žulj na desnoj nogi na gornjoj strani stopala odmah do prstića tak da ga i to dodatno boli, dok mu je lijeva ok(doduše desna mu je malo otečena od gipsa pa valjda zato)
.
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.