Moja kćer trenira na Šalati, dva puta tjedno po sat vremena i to plaćamo 500 kn mjesečno. Jednom mjesečno imaju turnir, gdje igraju međusobno djeca približno iste dobi, kako bi se vidjelo kako napreduju. Prošle godine su išli i na turnire na nivou grada. Nama je Šalata jako blizu (zato smo je i odabrali), pa nam nije problem vozanje amo-tamo, a najčešće mi se ne da vraćati doma, nego ostanem na terenu gledati je ili odem na sat opuštanja u birtiju
Hm, mislim da ti svaka škola, odnosno svaki klub ima tendenciju natjecateljskog tenisa. Moja kćer neće postati profesionalka i nema nikakvog presinga na nju. Trenira jedino zbog tjelesne aktivnosti. To što druga djeca i njihovi roditelji jako ''grizu'' na pobjedu, nas previše ne dira. U trenutku kad pritisak postane neizdrživ, nećemo više trenirati i basta.
Moja cura trenira drugu godinu i već sad imaju dobar dril, više se radi s ''boljom'' djecom, ona dobivaju ''bolje'' termine i ''bolje'' trenere, sve s ciljem što boljih rezultata na turnirima.
Najbolja opcija je zainteresirati još jedno-dvoje djece i dogovoriti individualne treninge u terminu kad i gdje vam najbolje odgovara.