Sada je: 30 srp 2026, 01:30.

tenis - Zagreb samo da znam sto me ceka

Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.

Moderator/ica: medo14

tenis - Zagreb samo da znam sto me ceka

PostPostao/la franka72 » 19 lis 2010, 22:47

Dakle, moj skolarac (od ove godine) odlucio ici na tenis (nicim izazvan) no naletismo na trenera koji je zainteresiran samo za natjecateljski tenis, a i ne odgovora nam lokaciji na Velesajmu. Moj mali je pocetnik, a mislim da i nije novi Ivanisevic, krecemo u potragu za klubom - idealno zapadni i sjeverni dio Zg. Moze li mi netko napisati ili dati preporuku za normalnu skolu tenisa za skolaraca radi rekreacije, a ne natjecanja i koliko traje trening, sto vi radite u to vrijeme (naime ja i malu bebu imam pa trebam i babysiting organizirati da je ne vodim po losem vremenu van), koliko love itd..... Citala sam na temi vanskolske aktivnosti - kako se mame ubijaju razvanjem s jedne aktivnosti na drugu, a moj vec ima engleski (srecom u sklopu skole), logopeda, ali za tjelesnu aktivnost se mora naci vremena jer danasnja djeca ili gledaju crtice ili su na playstation-u a i on je takav tip da zeli sve... Bilo bi idelano kad bi postojao program babysittinga, sporta za mame i sporta za djecu - eto nove poduzetnicke ideje... ;)
franka72
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: tenis - Zagreb samo da znam sto me ceka

PostPostao/la Tinica » 20 lis 2010, 08:53

Franka ja sam ti u zapadnom dijelu grada i moj Fran ide u tenis klub Ponikve ;)
U kojem si ti kvartu? Nažalost tamo ne postoji program babysittinga, dok je na treningu ja obavim u Gajnicama špeceraj ali puno ga puta znam i gledati kako igra. ;)
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la piko » 20 lis 2010, 09:14

Moja kćer trenira na Šalati, dva puta tjedno po sat vremena i to plaćamo 500 kn mjesečno. Jednom mjesečno imaju turnir, gdje igraju međusobno djeca približno iste dobi, kako bi se vidjelo kako napreduju. Prošle godine su išli i na turnire na nivou grada. Nama je Šalata jako blizu (zato smo je i odabrali), pa nam nije problem vozanje amo-tamo, a najčešće mi se ne da vraćati doma, nego ostanem na terenu gledati je ili odem na sat opuštanja u birtiju :mrgreen

Hm, mislim da ti svaka škola, odnosno svaki klub ima tendenciju natjecateljskog tenisa. Moja kćer neće postati profesionalka i nema nikakvog presinga na nju. Trenira jedino zbog tjelesne aktivnosti. To što druga djeca i njihovi roditelji jako ''grizu'' na pobjedu, nas previše ne dira. U trenutku kad pritisak postane neizdrživ, nećemo više trenirati i basta.

Moja cura trenira drugu godinu i već sad imaju dobar dril, više se radi s ''boljom'' djecom, ona dobivaju ''bolje'' termine i ''bolje'' trenere, sve s ciljem što boljih rezultata na turnirima.

Najbolja opcija je zainteresirati još jedno-dvoje djece i dogovoriti individualne treninge u terminu kad i gdje vam najbolje odgovara.
:mah
P, studeni 2002
F, studeni 2004
piko
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la viki » 20 lis 2010, 12:12

- kod nas na Ravnicama sve gotovo isto kao i kod piko, moj sin trenira već treću godinu
viki
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la franka72 » 24 lis 2010, 23:45

hvala, meni najvise odgovara Tresnjevka ili centar, naime ja sam na Svetom Duhu i Salata i Maksmimir mi nikako nisu opcija. Moj klinac je izrazito razocaran sto ne moze ici s frendom iz zgrade (koji trenira vec godinu dana i talentiran je, tako trener kaze, a moj je otpilio jer je on zainteresiran samo za natjecateljski tenis), ali to je zivot (iako o pedagoskim metodama trenera bi se dalo govoriti. Uglavnom zelim da se L bavi sportom i sam si je odabrao tenis, samo sto ja moram sad spojiti ugodno s korisnim, sto znaci da izaberem nesto sto mi je najblize doma ili skole.
franka72
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Tinica » 25 lis 2010, 08:22

Ak si na Sv. Duhu ni Ponikve ti nisu daleko...
On ove godine uz svaki individualni sat treninga ima i grupni gdje igraju na bodove...
Njemu je ovo sad 4. godina tenisa i dok je išao u školu onda su naravno učili sva ona pravila od držanja reketa do skokića ali sad već igraju u parovima ili samo sa tzv. "sparing partnerom", trener ga korigira u samoj igri... Cijena škole je bila 400,00 kuna za dva sata tjedno.
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la franka72 » 27 lis 2010, 01:09

hvala znas li kad su termini mozda za pocetnike?
franka72
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Tinica » 27 lis 2010, 08:20

Neznam ali mogu se raspitati još danas ;)
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Tinica » 04 stu 2010, 10:22

Franka pitala sam još neki dan Franovog trenera za termine početnika pa sam ti poslala poruku :mah
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Miki » 04 stu 2010, 12:01

Moja D. (7 god) je prvi put ove godine krenula na tenis.
ide na Velesajam u TK Victoria, termini su 2x tjedno, MM je jako zadovoljan pristupom trenera (kaže da je baš prilagođeno početnicima, sa puno igrica i zabave, nije uopće drill)
mislim da na Velesajmu djeluje više škola :dunno

nama je najvažnije bilo da nema treninga više od 2 puta tjedno i da se cura zabavlja
tamo dobije i reket, ne mora imati svoj
"All you need is faith and trust... and a little bit of pixie dust!" --Peter Pan

:lebdi
Miki
Samsungova kuharica

Natrag na Školarci (i studenti)

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju.