Sada je: 29 srp 2026, 21:57.
Moderator/ica: medo14

. A dijete mi ne bi crtalo groblje.

mala maza je napisao/la:ma ne kužim uopće te časne :conf ,jel to one dolaze predavati vjeronauk kao dobrovoljci ili su završile za vjeroučiteljice,jer da su išle u školu,znale bi kako se s djecom razgovara,i o čemu i koji su komentari primjereni i to kažem samo zato jer očito nemaju iskustva i hladne su
meni su u školi sve časne bile takve,jedino je jedan vjeroučitelj bio super![]()
hehe...

vjeroučitelji imaju VSS teološkog fakulteta (KBF ili sl.) i puno puno više pedagoško-didaktičko-metodičkih predmeta nego prof sa FF

)

ponekad se odlucim nesto odignorirati i pustiti ju da se celici i na negativnim pricama koje joj svakako i buduci zivot sprema...

U okviru katehetskog studija sluša se više kolegija vezanih uz umjetnost pa tako i kolegij likovna kultura.

Matilda je napisao/la:U okviru katehetskog studija sluša se više kolegija vezanih uz umjetnost pa tako i kolegij likovna kultura.
I ja sam na kroatistici (prof.hrv.jez.) slušala likovnu kulturu i glazbenu kulturu, ali ne zbog toga da analiziram ili komentiram dječje crteže (stripove, ilustriraju priče, pjesme) ili kako pjevaju.

)

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 33 gostiju.