dozvolite im da gledaju?
moje cure gledaju jednu seriju a da pustim gledale bi one i kliniku i farmu i meksičke i ostale gluposti
a opet pitam se do kad im mogu braniti
Sada je: 29 srp 2026, 22:56.
Moderator/ica: medo14
)

.
silki je napisao/la:moj (11 god.) opsjednut je serijama na discoveryju. mythbustersi, how it's made, time warp i sl.
to bi mogao gledati od 0-24 da ga ne kontroliramo.
zapravo voli gledati većinu serija i filmova koje i mi gledamo.
kako imati stvar pod kontrolom? ne stavljati tv u dječju sobu
moj ima 9 i obožava dicovery i national geofraphic, ali gledao bi sve što stigne tako da kad mu je sestra doma gleda i Malcolma njega baš voli i sve već milijun puta reprizirane serije, u našoj kući su sapunice zabranjene i to nitko ne gleda. Filmove mi biramo, zato me jako nervira kad su u osam neki grozni filmovi a onda kao recimo večeras u devet stave Asterixa. zato me jako nervira kad su u osam neki grozni filmovi a onda kao recimo večeras u devet stave Asterixa

sviđa mi se andrija iz najboljih godina
) a ima ih u obilju
nema šansene branim ništa, ali trudim se odvratiti je od ukletih kuća i medija-istražitelja
ha, možemo im braniti dok god provodimo vrijeme kod kuće zajedno s njima. kad počnu na duže ostajati sami doma sigurno će naći načina da pogledaju što ih zanima bez obzira na zabrane.

nek potraje sto duze
,svidja nam se pjesma,a i ne mora se napeto pratiti jer nam cesto uleti dok ja pijem kavu poslije rucka ili je rucak.Zatim je tu Animal planet i slicni kanali,Science,NG.....Film navecer dopustim po dogovoru(tipa Plavusa sa Harvarda,i to gledamo zajedno).Brat bas i nije TV tip,vise voli sam izmisljati igrice,a kad se zakaci za TV onda je to sport cesce od crtica.I slazem se ne TV u djeciju sobu,radije im prepustim dnevnu, a ja se onda uhvatim nekih dosadnih pospremanja po kuhinji (2 u 1,nadzirem neprimjetno-zaborave da sam tu,i obavim posao koji bi se inace tesko nakanila) 
i lani je gledala Hrvatska traži zvijezdu al samo zadnje epizode ,pred publikom ,audicija joj je bezveze.

Kad mene nema vise se ni ne trudim skrivati daljinski jer su sve sisteme skuzile![]()
sam ga popravio, spojio sam ga preko videa, našao sve programe i sad radi.... 

folne je napisao/la:Kad mene nema vise se ni ne trudim skrivati daljinski jer su sve sisteme skuzile![]()
Kolega, električar, zato da bi svoje sad već odrasle dečke spriječio da cijelo prijepodne provedu pred TV poskrivećki nekako otpojio antenu. Zove njega sin usred radnog dana i viče sav ponosan -Tata, tata, nešto se pokvatilo na televizoru nije radio, ali JAsam ga popravio, spojio sam ga preko videa, našao sve programe i sad radi....
Ovaj se uhvatio za glavu, klima i kaže -Fućkaj ga prepametni su za nas....

šta me čeka
moja bi svako sr gledala, posebno dolinu sunca i slične stvari, da je pustim, gledala bi i čaroliju, teksaškog rendžera i koješta
tu i tamo gledaju one talente, N voli veceru za 5 ili kod Ane
dozvolim ako je neki dj.film, dokumentarac... kad zbrojim i oduzmem ne gledaju previse (ali ne zato jer oni to ne bi htjeli) 

Doduše, nemaju puno izbora, jer imamo doma samo hrvatske programe. 
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.