Sada je: 30 srp 2026, 00:50.

Što gledaju na tv-u?

Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.

Moderator/ica: medo14

Što gledaju na tv-u?

PostPostao/la corazon » 07 ožu 2010, 19:08

u mnoštvu stupidnih serija, realitija koji se svakodnevno nude na televiziji :/
dozvolite im da gledaju?

moje cure gledaju jednu seriju a da pustim gledale bi one i kliniku i farmu i meksičke i ostale gluposti

a opet pitam se do kad im mogu braniti
corazon
ledena kraljica

Re: Što gledaju na tv-u?

PostPostao/la kimama1 » 07 ožu 2010, 19:16

i moja bi svako sr gledala, posebno dolinu sunca i slične stvari, da je pustim, gledala bi i čaroliju, teksaškog rendžera i koješta.
- rekla mi je jedan dan, kad sam je pilila da mi kaže koji joj se dečko sviđa, jer joj ne vjerujem da joj se ne sviđa ni jedno muško - sviđa mi se andrija iz najboljih godina. morala sam ić guglat da ga nađem :lol)
slika
zapravo u svjetlu toga, skužila sam da je skroz ok da joj nisam makla rai gulp, iako sam jedno vrijeme razmišljala o tome, čak sam ga bila i programirala na udaljeni program da ga ne nađe.
BAKA - NALIJA
kimama1
obična palunkica

PostPostao/la silki » 07 ožu 2010, 19:19

moj (11 god.) opsjednut je serijama na discoveryju. mythbustersi, how it's made, time warp i sl.
to bi mogao gledati od 0-24 da ga ne kontroliramo.
zapravo voli gledati većinu serija i filmova koje i mi gledamo.

kako imati stvar pod kontrolom? ne stavljati tv u dječju sobu :p
silki
ni kljun ni krila ni nogice

PostPostao/la folne » 07 ožu 2010, 19:20

Nisu zainteresirani za Hr programe. Mlađi će sa zanimanjem pogledati kakav dokumentarac kao npr. ovo sad zadnje s čovjekom koji je pokazivao kako preživjeti u pustini pa na Patagoniji...
Ono što vole gledati su crtići i serije na super RTL-u i tu i tamo koji na programima s crtićima na maxtv-u.

ha, možemo im braniti dok god provodimo vrijeme kod kuće zajedno s njima. kad počnu na duže ostajati sami doma sigurno će naći načina da pogledaju što ih zanima bez obzira na zabrane. :/
većina tih serija se i tako reprizira prijepodne.
The basis of your life is freedom; the purpose of your life is joy.
AH
folne
Mladenka

PostPostao/la Buhtlica » 07 ožu 2010, 19:40

gledaju tv u principu samo vikendom ujutro kad se probude, doru, spidermana, i tu i tamo popodne neki dokumentarac o prirodi, životinjama...
neki dan je Z izjavila da bi ona gledale najbolje godine ili zlatne godine, ne znam ni kak se zove, jer su neki klinci u razredu pričali o tim likovima, a ona se nije mogla uključiti u razgovor. :roll lijepo smo objasnili da je to prekasno, da je to serija za odrasle, da ni mi to ne gledamo, pa je odustala.
tu i tamo znaju subotom gledati kad je bio ples sa zvijezdama, zvijezde pjevaju i gledali su zadnje dvije emisije super talenta.
Z. 2002.
J. 2003.

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead."
Buhtlica
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la eli » 07 ožu 2010, 19:42

prošle su je meksičke sapunice, još uvijek je drži orlando kids (najnekvalitetniji crtići koji postoje) i uvijek aktualan reality tv (medicinske serije, katastrofe, paranormalno, spašavanje životinja). zadnjih par tjedana zainteresirao ju je i history chanel.

ne branim ništa, ali trudim se odvratiti je od ukletih kuća i medija-istražitelja.

supertalent je htjela gledati, ali nema ona koncentraciju za takve serije. dosadno joj je, fali teksta i radnje.
eli
Sveta krava

PostPostao/la mama141705 » 07 ožu 2010, 19:54

preko tjedna skoro pa nista a vikendom doru i slicno...obozavaju dokumentarce bilo koje vrste pa makar bio i o tome kako je nastala tipkovnica .nedavno smo dobili cd sa starm crticima tipa lolek i bolek leteci medvjedici i tako...imaju i stare djecije filmove jelenko druzba pere kvrzice......
mama141705
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Mirci » 07 ožu 2010, 22:25

moji gledaju dokumetarce svih vrsta i raznorazne sportske emisije i prijenose. Zele gledati i Dnevnik. I filmove bi gledali otkad citaju titlove, pa pamte najave, al tu je moja rijec ipak zadnja i o filmu ovisi da li cu im dozvoliti ili ne.

I crtice vikendom :D.
Kad se male ruke sloze, sve se moze, sve se moze...
Mirci
lovac na trag

PostPostao/la Luantaro » 07 ožu 2010, 22:26

gledaju Malcolma, Dadilju i Puna kuća

navečer pokoji film
Luantaro
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Potica » 07 ožu 2010, 23:03

silki je napisao/la:moj (11 god.) opsjednut je serijama na discoveryju. mythbustersi, how it's made, time warp i sl.
to bi mogao gledati od 0-24 da ga ne kontroliramo.
zapravo voli gledati većinu serija i filmova koje i mi gledamo.

kako imati stvar pod kontrolom? ne stavljati tv u dječju sobu :p

Potpisujem Silki od riječi do riječi jedino nam se brojke ne slažu ;) moj ima 9 i obožava dicovery i national geofraphic, ali gledao bi sve što stigne tako da kad mu je sestra doma gleda i Malcolma njega baš voli i sve već milijun puta reprizirane serije, u našoj kući su sapunice zabranjene i to nitko ne gleda. Filmove mi biramo, zato me jako nervira kad su u osam neki grozni filmovi a onda kao recimo večeras u devet stave Asterixa. :roll
Potica
No. 1 baka

PostPostao/la Luantaro » 07 ožu 2010, 23:12

zato me jako nervira kad su u osam neki grozni filmovi a onda kao recimo večeras u devet stave Asterixa

ovakvi filmovi nedjeljom navečer su već tjednima
prošlu nedjelju je bio neki tinejđerski :roll
Luantaro
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la corazon » 07 ožu 2010, 23:37

sviđa mi se andrija iz najboljih godina

aaaa kima :lol

koliko ja znam velika većina djece gleda sve te serije (zna se da su djeca s ovog foruma iznimka ;) ) a ima ih u obilju
moje gledaju "dolinu sunca" al im ne dam "najbolje godine" (ta je u 8 navečer)
a već su pitale za farmu :angry nema šanse

ples sa zvjezdama, dora ... to mi je o.k.

ne branim ništa, ali trudim se odvratiti je od ukletih kuća i medija-istražitelja

dobra taktika. jer na kraju bude ovako
ha, možemo im braniti dok god provodimo vrijeme kod kuće zajedno s njima. kad počnu na duže ostajati sami doma sigurno će naći načina da pogledaju što ih zanima bez obzira na zabrane.
corazon
ledena kraljica

PostPostao/la arthurica » 08 ožu 2010, 01:01

moj maleni od 7 godina gleda samo sport na max tv-u i dokumentarce o životinjama i svemiru,crtiće slabo gleda a ove gluposti što se nude na tv-u ga na svu sreću ne zanimaju.....
arthurica
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la srecica tara » 08 ožu 2010, 01:21

a joj ja kad sad vas citam sta imate i stariju djecu meni samoj dode da se plesnem. Moje obe gledaju Dolinu Sunca, Najbolje godine, HTZ, super talent, cak su nedavno kad je zavsrija starija pitala kad ce opet :roll , pa vole gledat Lud, zbunjen normalan, al one idu kasno spavat, inace su spavalice preko dana pa s potrefi da eto bas mogu te malo kasnije serije pogledat, pa Nad lipom,,,,,naslo bi se jos nesto.
Neki dan im tata kupija izeta na dvd-u pa se stalno vrti na tv, nemogu doc na red od izeta za tv.
S-2005
K-2007
T-2009
J- 2011
slika

U životu nije važno koliko puta padneš, već koliko si se puta spreman dignuti.
srecica tara
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la anabama » 08 ožu 2010, 10:04

Moji gledaju crtice na satelitu tj. na njemackom jeziku pa im zbog njemackog jezika pustim ali ipak biram sadrzaje.
Kad i dok mogu :lol nek potraje sto duze
Od serija su se navukli na neku misticnu teen seriju na NICKu Das Haus Anubis. (koja je meni strava)
Vole pogledati i dokumentarce i putopise .......
HR program uglavnom ne gledamo

M. 2002
A. 2004
J. 2010
anabama
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la sgrafaha » 08 ožu 2010, 10:22

Moja L. bi gledala sve pocev od Malkolma,Dadilje i slicnih sr....od serija od prije 20 i kusur godina koje se repriziraju bez ikakvog reda,e sad ja tu uvijek "zugam" i kad sam kuci ogranicim na 1;Dolinu suncu gledamoi sve 3 :p ,svidja nam se pjesma,a i ne mora se napeto pratiti jer nam cesto uleti dok ja pijem kavu poslije rucka ili je rucak.Zatim je tu Animal planet i slicni kanali,Science,NG.....Film navecer dopustim po dogovoru(tipa Plavusa sa Harvarda,i to gledamo zajedno).Brat bas i nije TV tip,vise voli sam izmisljati igrice,a kad se zakaci za TV onda je to sport cesce od crtica.I slazem se ne TV u djeciju sobu,radije im prepustim dnevnu, a ja se onda uhvatim nekih dosadnih pospremanja po kuhinji (2 u 1,nadzirem neprimjetno-zaborave da sam tu,i obavim posao koji bi se inace tesko nakanila) :mah
sgrafaha
Beznik Too-Neki S'Mastu

PostPostao/la teutonija » 08 ožu 2010, 10:25

U odnosu na većinu moje gledaju jako malo.
Vikendom ujutro Doru ,drugo ih ne zanima , u tjednu su u vrtiću ,od serija ne gledaju niš ,K voli od Discovery al to je samo nedjeljom popodne ,voli Uvod u anatomiju al zaspi za par minuta pa joj dam da kao gleda :lol i lani je gledala Hrvatska traži zvijezdu al samo zadnje epizode ,pred publikom ,audicija joj je bezveze. :lol

Ne gledaju apsolutno niš drugo na tV ,no imaju crtiće i flilmove na DVD-ima pa gledaju to kad gledaju.A tak znam kaj gledaju i da ne pada mi napamet staviti im TV u sobu.
Budilica, 2003.
Mudrica, 2006.
teutonija
sex blau aviona

PostPostao/la Adorabla » 08 ožu 2010, 16:14

ovisne su o telki. Mene to nervira do beskraja. Cim ja izadjem iz kuce, tv se pali. Ok kuzim da im fali nekih glasova i buke kad su same ali nervira me televizija ono jako, jako. Gledaju crtice. Mladja zasada uopce ne gleda serije a starija ima svoje tinejdjerske serije tipa Saptacica duhova, Medij i ne znam kaj jos. Trudim se ne dozvoliti im da gledaju dok su samnom doma. Kad mene nema vise se ni ne trudim skrivati daljinski jer su sve sisteme skuzile :/
Adorabla
Medena

PostPostao/la medo14 » 08 ožu 2010, 16:19

mi već 2 tjedna imamo samo dva programa, HTV2 i RTL, odjavili smo kabelsku a još nismo nešto drugo prijavili i baš nam je fino, klinci uopće nemaju potrebu i volju gledati i ta dva programa. I sve mi žao da se to promijeni, tako je lijepo kad se nitko ne hvata za daljinski.
meni inače ne gledam TV, tj. jako rijetko se zasjednem, klinci više niti ne pitaju za TV, jedino je MM malo kriza.
medo14
kraljica tablica

PostPostao/la folne » 08 ožu 2010, 16:25

Kad mene nema vise se ni ne trudim skrivati daljinski jer su sve sisteme skuzile :/

Kolega, električar, zato da bi svoje sad već odrasle dečke spriječio da cijelo prijepodne provedu pred TV poskrivećki nekako otpojio antenu. Zove njega sin usred radnog dana i viče sav ponosan -Tata, tata, nešto se pokvatilo na televizoru nije radio, ali JA :cool sam ga popravio, spojio sam ga preko videa, našao sve programe i sad radi.... :lol
Ovaj se uhvatio za glavu, klima i kaže -Fućkaj ga prepametni su za nas.... :lol
The basis of your life is freedom; the purpose of your life is joy.
AH
folne
Mladenka

PostPostao/la dunja » 08 ožu 2010, 16:28

:lol
tako je mm zaključao komp, i zove me stariji miš i kaže sav sretan - mama, mama, skužio sam password
tolko o tome :lol

moji gledaju kako koji
mlađi crtiće još uvijek, a stariji one neke humosistične serije preko dana što idu pa sad vidim da i mlađi voli tu i tamo malo pogledati
stariji inače pokupio od mm-a ovisnost o star treku pa to gleda
dunja
most

PostPostao/la medo14 » 08 ožu 2010, 16:29

kad si bolje razmislim mogli bi ovi moji sami pozvati nekog da im prikopča kabelsku kad mi starci to odugovlačimo :lol
medo14
kraljica tablica

PostPostao/la Adorabla » 08 ožu 2010, 16:34

folne je napisao/la:
Kad mene nema vise se ni ne trudim skrivati daljinski jer su sve sisteme skuzile :/

Kolega, električar, zato da bi svoje sad već odrasle dečke spriječio da cijelo prijepodne provedu pred TV poskrivećki nekako otpojio antenu. Zove njega sin usred radnog dana i viče sav ponosan -Tata, tata, nešto se pokvatilo na televizoru nije radio, ali JA :cool sam ga popravio, spojio sam ga preko videa, našao sve programe i sad radi.... :lol
Ovaj se uhvatio za glavu, klima i kaže -Fućkaj ga prepametni su za nas.... :lol

ja sam nakon istekavanja iz struje, antene itd jedan dan istekala iz modema. Reko nece skuziti modem jer sam stavila pass na komp pa nece ni pokusavati. I dodjem doma ali ethernet istekan a kad upalis Max naravno odmah baca na crtice - znaci gledale su. Ja reko kaj ste gledale? Kaze mladja jesmo, pa sam ja ustekala tvoj kabel dok gledamo jer nismo imali sliku. Ali sam ti poslije istekala, vratila sam kako ti volis :lol
Adorabla
Medena

PostPostao/la corazon » 08 ožu 2010, 16:42

ajmeee :lol šta me čeka
prepametni su ti klinci danas

sad mi moja starija kćer kaže mama trebala bi nam zabraniti kompjuter da se više igramo :shock
očito da joj odgovara postavljanje granica
corazon
ledena kraljica

PostPostao/la mamma » 08 ožu 2010, 17:05

Kad su sami doma a to je barem 3-4 sata gledaju sve moguce serije, od najboljih godina do malcoma ili cega vec, kad smo svi kod kuce tv skoro i ne palimo ali kad je lijepo vrijeme non stop su vani i ne padaju im napamet serije. Manje dijete kad ja radim ujutro on je sam doma do 12 ili1 sat i sve serije zna kad je koja tu jos spadaju jelenko i vlak u snijegu, kojekakve svadbe ma svasta...
2000-2002
mamma
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la TmamaKiN2 » 09 ožu 2010, 12:09

moja bi svako sr gledala, posebno dolinu sunca i slične stvari, da je pustim, gledala bi i čaroliju, teksaškog rendžera i koješta

ovako nekako i moja K, a i N skupa s njom. ALI, tu je mama zmija pa im ne dam... domace serije ne gledamo uopce, bed mi je jedino kad su s bakom onda bake gledaju meksicke, spanjolske ili kakve vec sapunice pa i oni odgledaju, ne volim kad im da da gledaju onu njemacku cobru11 i sl. policijske serije, nekako mislim da nisu za to. crtice vole pogledati ujutro, iako je radnim danom neka slaba ponuda dobrih crtica, bio je npr. pink panther na rtl-u, sad ga vise nema :dunno tu i tamo gledaju one talente, N voli veceru za 5 ili kod Ane :lol dozvolim ako je neki dj.film, dokumentarac... kad zbrojim i oduzmem ne gledaju previse (ali ne zato jer oni to ne bi htjeli) ;)
BUDILICE I MARATONCI
skolarka K 10/2001
skolarac-maratonac N 07/2003
TmamaKiN2
puna razumijevanja

PostPostao/la ronin » 09 ožu 2010, 16:07

moj školarac jedino gleda crtiće,ništa drugo
povremeno nešto sportsko koliko zadrži koncentraciju,a zanima ga i Večera za 5

eh da i svaku večer mu je prognoza vremena vrhunac večeri(strpljivo jadničak čeka snijeg u Dalmaciji cijelu zimu) :lol
mr brown eyes 26 9 2002
mr Blond 19 11 2004
little miss Croatia 29 8 2008
the Miracle of Life 5 3 2013

Ima li očaj bilo gdje? Daj da nadu nosim tu!.
ronin
Zaželjeli ste - poslušajte!

PostPostao/la Dobri andjeo » 09 ožu 2010, 19:14

samo crtice i od normalnog programa dozvolim samo nmk. nista drugo ne gleda jer ne dozvolim. slusa samo djecje pjesmice. igrice samo prilagodjene kao npr ucilica igra samo subotom ili nedeljom.
"Ja sam Alfa i Omega,Prvi i Posljednji,Početak i Svršetak!"
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la franika » 10 ožu 2010, 00:08

Crtici i igrani filmovi za djecu. I to je to.
franika
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la mirbi » 10 ožu 2010, 10:23

Ja sam Sari također otimala daljinski, jedno sam ga vrime uredno nosila u autu, na suvozačevom sjedalu. Pa je ona našla kako se pali bez daljinskog i ko mene šljivi. :lol

A obje, bez obzira na godine, najviše vole gledati ove dvi serije na HRT i Novoj, što se odvijaju na nekim selima. :lol Doduše, nemaju puno izbora, jer imamo doma samo hrvatske programe.

E, da, neko mi je vrime Rea stalno mrmljala o nekom (ili nekoj) Maričuj, a ja je gledam ko sa druge planete. I kad sam nekidan vidila onaj topic na Čavrljanjima, sve mi je sjelo na misto. A već sam mislila da mi je dite maklo. :lol
'Čovječe, vrati se sebi dok još imaš kome.'
-----------------------------
S 2000 / R 2005
-----------------------------
Moj dućan
mirbi
volim dinarski look s mozgom

Sljedeća

Natrag na Školarci (i studenti)

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.