Fancy ticino se može kupiti ili napraviti, ako pročitaš ovaj topic od početka naći ćeš i recept kako se radi. A ako uguglaš ima i video klipića sa uputam kako s njim ukrašavati.

Sada je: 24 lip 2026, 18:25.

) forumašica iz slavonskog broda, sve nedoumice sam nju pitala prije prvog pokušaja... ima dosta posla, strpljenje je glavna stavka, ali se na kraju trud isplati...
probat ću tortu s njima oblagati jer ova nije dječja pa me nije frka sirovih bjelanjaca, a i voćna će biti pa da ne bi sve otišlo nizbrdo... napiši ako stigneš ili daj link, please 
olja je napisao/la:Poti, jako slatko

.

Mica je napisao/la:ukradem koju figuricu od curice

još kad bih znala slikati kako treba
bolje izgleda uživo

:

sto reci,tajnica i sestra su 

odlična.

baš je onakav kakvim si ga opisala, podatan je kad je topal, a ubrzo se tako fino stisne da je ticino prijanjao na njega ko naručen... a još sam ga i bojala i čokoladu u njega dodavala...

Odlicno ti izgleda juric.
Zato, sve su to njene zasluge
.

) i mislila sam tom kremom premazati čitavu tortu kao šlagom jer zbilja ne volim šlag i izbjegavam ga kad je to god moguće. Ako nije bijela, mogu li je nekako "pobijeliti"? 

jedini sastojak koji i nije potpuno bijel ili proziran je 210 g margarina, ali i on je gotovo bijel i uopće ne utječe na konačnu boju smjese...

mislim da se to desilo i nekoj od nas ovdje kod izrade ticina (mislim AA, ispravite me ako se varam)

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.