Sada je: 24 lip 2026, 18:25.

LTL je napisao/la:ovo je nevjerojatno prelijepo,šteta da ste ju pojeli jer je za izložbu,gledati i ne dirati

LTL je napisao/la:ja ju opet gledam

Imam do avgusta vremena da se ispraksam za princezin rodjendan 

ja onog Shreka i ove zadnje zečiće ne bi napravila nikad. Stvarno vam skidam kapu.
ne za prvi pokušaj, nego za prave profiće
ove uši uopće nije bilo lako izvesti, znam ja otprilike koliko je tu truda trebalo, svaka čast... a i oči su ti jako lijepe, kao prave... odlično, odlično!
to ti je drugi, ako se ne varam, prvi je bio onaj sa zelenom podlogom prošle godine, jel' je?

Ali je cijeli dan otisao na zekoslave
Unutra je torta sa ljesnicima, samo izrezana na kocke, pa onda okolo istopljena cokolada, da se zalijepisve kako treba, pa onda ove kao korpice. Mislila sam da ce se istopiti, ali nisam stigla pronjuskati sta da stavim, a cura se razdrecala, pa sam trcala na sto strana
Al' dobro...
ANA CASH je napisao/la:boysmamawooow prekrasna torta, sa takvom bi i moje dijete bilo zadovoljno
![]()
beamama, SUPER!! morat ću i ja probati tu šahovnicu izvesti, djeluje jaaaako teško, al vjerujem da nije- zapravo tješim se![]()
Mrđi prekrasna torta , baš onako nježna , divna
hvala ti

ja sam, recimo, onaj smeđi centalni dio cvijeta suncokreta radila sa zatvaračem paste za zube, promjer mi je pasao i snašla sam se... dječji kalupići za plastelin su isto dušu dali, a za manje točkice često koristim vrh tehničke olovke i sl.
orchid je napisao/la:fancy, zaista tvoji zečići ne izgledaju početnički, svaka čast, imaš ruku za detalje![]()
beammama, ova roza kora, da li je sa nekom aromom ili je samo obojana jestivom bojom?

MalaSirena je napisao/la:Nije baš umjetničko djelo kao moje prethodnice, ali klinci su se oduzeli - naša Gormiti torta za 7. rođendan:
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.