12 vel 2016, 09:10
Punjene lignje pečene u pećnici i kuhani krumpir s maslacem i peršinom.
Za sutra odmrzavam sarmu.
Za dalje nemam pojma.
12 vel 2016, 11:43
Juhica od brokule i graška i rižoto od morskih plodova.
12 vel 2016, 11:53
blitva, srdele i arbuni
tko neće ribu, ima jaja
12 vel 2016, 12:43
joj i ja bih punjene lignje sad.
Moram vidjeti sta ima na ribarnici.
Mi danas rizoto s prsutom i mozzarellom i juhu od sparoga. I naravno ponovno radiča tone sa senfom i bučinim uljem. Mljac.
12 vel 2016, 14:17
frigani oslići, blitva s krumpirom
12 vel 2016, 18:21
Mlinci i pečeno pile, kisela paprika
12 vel 2016, 18:47
Sutra ce biti domaca pizza, preksutra slow cooking butic - MM kuha
12 vel 2016, 21:37
skuhala lonac sarme. za sljedećih nekoliko dana
13 vel 2016, 07:54
Slabo kuham ovih dana, em što nemam inspiraciju jer mi se ništ ne jede pa samim time mi se niti ne kuha, em što smo leteći.
U srijedu smo jeli juhu od rajčice s rižom i krpice sa zeljem, u četvrtak usput u gradu, a u petak ostatke od srijede + kuhane kobasice.
13 vel 2016, 11:59
Povrtna juha, svinjski but i krumpiri pod pekom, salata od pečenih paprika, zelena salata
13 vel 2016, 14:46
Mm kuha juhu vani na kaminu (imamo vani reso) dok se djeca igraju vani.
Jos ce biti dinstani kiseli kupis, kuhani krumpir i pecene domace kobasice.
13 vel 2016, 15:33
Adorabla, primamljivo mi zvuči ta kombinacija senfa i bucinog ulja, moram to probati

Dečki pizza, ja pileci file na putru sa,sampinjonima i rikola salata.
15 vel 2016, 02:10
Govedja juhica, peceno pile, prilozi zelena salata, salata od kuhanog krumpira, kiselih krastavaca, vrhnja i majoneze i pecena cikla i mrkva. Strudla od jabuka i strudla od visanja.
15 vel 2016, 09:28
Jučer: bili smo na rođendanu
Danas: slatki kupus
15 vel 2016, 10:08
jucer lignjice za nas u rerni za djecu losos s putrom i koprom u foliji. Bas smo gustali.
Danas tzv la viande flammande ili Newcastle gulaš ili ko zna kako to sve zovu.
i naravno i dalje radič
Mirci aj baš mi javi ako ti se svidi kombinacija jedino ostavi cca pola sata radič da stoji u mješavini senfa i bučinog da povuče okus. Možeš razblažiti s malo vode ako pretjeraš
15 vel 2016, 10:13
Subota domaća pizza
Nedjelja pileća juhica, teletina pos pekom s krumpirima i zelje salata
Danas ostaci teletine i kineske rolice s dinstanim povrćem (to ću prvi put raditi). Valjda će im biti ok.
15 vel 2016, 10:15
Za sutra planiram kuhane sirne štukle pa na luku i jabučnu štrudlu za desert.

I to s domaćim tijestom. Imam doma i jedno kupljeno ak mi se ne bude dalo razvlačiti dotično popodne.
15 vel 2016, 13:06
ja sam isto pauzirala s kuhanje par dana jer me prehlada satrala, ali mi je došla mama
tako da danas zakuhamo juhicu i onda imamo pohanih šnicli i piletine (nećemo grijat ovaj put

). imamo grah salate i to je to. ništa ne pravim uz to.
sutra planiram odmrznut grahorice varivo. i zelena salata.
15 vel 2016, 13:23
rižot u dvi teće - jedan s porilukom i šampinjonima (mi ženske) i drugi s piletinom (MM)
salata - radič i endivija
15 vel 2016, 22:57
vok s piletinom i kikirikijem danas
dim sum okruglice sutra
čajna kičen
16 vel 2016, 09:12
Kokošja juha s rezancima za prehladu, francuski krumpir, zelena salata
16 vel 2016, 10:22
bolonjez sa špagetima, brokula s vrhnjem
16 vel 2016, 10:24
malamaja kak praviš dim sum? jel imaš ono kuhalo od bambusa? ja sam si to baš mislila naručit s ebaya. moji bi navodno to jeli jer gledaju kung fu pandu kak to jede. a ja obožavam dim sum
16 vel 2016, 10:30
Jucer juha i pasta sa salsom.
Danas pecena teletina i krumpir, kuhana cikla.
16 vel 2016, 17:50
nemam latice, imam običan lonac za kuhanje na pari...zapravo imam i neku mrežu za kuhanje ali sam ih na kraju kuhala u vrućoj vodi. počele su mi se lijepiti na dno od lonca za kuhanje na pari

zato što sam napravila prilično ljepljivo tijesto...zapravo, skoro ko ljepilo

za tapete

a mislila sam si, jer sam ga zamijesila samo sa vrućom vodom i fakat je sticky ...ali je i fino mekano.
ali ajde, popravila sam ga s malo oštrog brašna kod valjanja. usvinjila sam cijelu kuhinju

ali su okruglice jako fine. uz thai curry umak i puno soja sosa

i radila sam ih od piletine, ostalo mi filea...pa rekoh, da ga potrošim.
za slučaj ak ne uspiju skuhala sam i lonac graha i zelja s kobasicom

to bu za sutra
17 vel 2016, 09:04
Pileći rižoto i zelena salata
Sutra za nas fileki, a za cure od danas.
U petak smo kod prijatelja
17 vel 2016, 09:18
miješane mahunarke i žitarice - jučer namočila bijeli grah, a zaboravila orzo i slanutak. sada se to kuha na lagano
nadam se da ću naći i ciklu
17 vel 2016, 09:49
malamaja, daj mi pliz onda napiši kak to praviš. ima sto recepata na netu, ali ja bi neki iz iskustva

mi ćemo danas svinjske medaljone umaku od vrhnja i limuna, pire i prokulice Jamie Olivera. Napacala sam i narezala meso, naribala prokulice i krumpir ogulila i narezala te stavila u vodu. Kad dođem, ima da je sve gotovo za maksimalno pola sata
17 vel 2016, 13:34
latice, ma ništ posebno. i ja sam gledala, pa sam zaključila da mogu pojednostaviti

uzela sam cca 40dkg glatkog brašna i vruće vode koliko mi treba da napravim glatko tijesto, malo soli. dugo sam ga mijesila dok nije bilo skroz glatko i onda pokrila streč folijom cca 2 sata da odstoji na toplom. uzimala sam kuglice tijesta i razvaljala ga tanko i napunila. malo mi je bilo ljepljivo ali sam posipala sa oštrim brašnom da ga mogu fino razvaljati.
danas smo vegetarijanci.
juha od gljiva. rižoto od poriluka i komorača

s puno ribanog sira i matovilac&radič&rikola na salatu
za mesoždere grah sa zeljem kobasom i suhim rebricama
17 vel 2016, 14:35
danas rižoto od lignji, zelena salata
za sutra nemam pojma što ću