Sada je: 01 svi 2026, 10:14.

dojenje i mobitel

O dojenju, (na)dohrani i prehrani djece.

Moderatori/ce: Diami, nevenera

dojenje i mobitel

PostPostao/la mama ela » 13 tra 2007, 16:40

:mah svako malo se cita o zracenjima pa vise ni sama ne znam kako se ponasat a da nisam paranoicna ili opet nebrizna... rodica me zvala na mob i kad sam joj rekla da mi je mala u krilu odmah je prekinula i nazvala na fiksni :mrgreen: jer da to previse zraci i da ne razgovaram sa mobom dok drzim malenu!!!ana je ipak dr stomatolog i ima 2 klinca pa ....sta mislite? izbjegavam mob u blizini malene al to nije uvijek moguce pa... :dunno ..
Bea 11.10.2003.
Mirjam 21.02.2007.
mama ela
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Sarah » 13 tra 2007, 21:54

Meni su strucnjaci fizicari objasnili da je najvece zracenje kod spajanja. Znaci kad stisnes tipku da se javis ili kad ti onaj koga zoves "digne slusalicu".

Po meni bi bilo pametno tada udaljiti mob. A ako ga inace izbjegavas uz bebu, to je to. Previse nas toga danas ugrozava. Budemo li oko svega "razbivali glavu" zivot ce nam se pretvorit u paranoju. A to je dosta daleko od njegove biti. ;-)
Sarah
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la LiKmama » 16 tra 2007, 10:53

ja znam da djeca do 8 godina ne bi smjela koristiti mobitel, a to sto ti je beba na prsima... :da? zbilja ne znam, ali ako je moguce, sigurno bolje da izbjegnes.
dh: I hate work. It interferes with life.
Before you decide to criticize someone, try walking a mile in their shoes. That way, if you do decide to criticize them, you'll not only be a mile away but you'll have their shoes as well.
LiKmama
Asimilirana
Asimilirana

Lokacija: u nekoj tamo pokrajini čudnog imena, a možda i u trgovini

PostPostao/la vragec » 16 tra 2007, 21:36

Ja kad god dojim, izbjegavam opcenito telefon, a pogotovo mobitel i iz istog razloga koji tebe muci, a jos zbog toga sto su mi ti trenuci nekako ko sveti, ma samo nasi i za nase mazenje i pazenje :3srca
Nije da se opterecujem sa svijetom u kakvom zivimo, al da mozemo nesto smanjiti, mozemo. Isto tako je televizor upaljen minimalno, joj odo ja u off topic :roll:

:mah
vragec
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Nina334 » 17 tra 2007, 09:48

ja sam si nabavila slušalicu za habds-free i skoro sve tel. pozive obavim baš za vrijeme dojenja, no mobitel mi je onda ipak udaljeniji nego što je bio prije, a i vrat si ne krivim!
Roko, 15. 02. 2007.
Nina334
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Septembar75 » 17 tra 2007, 12:08

Ja ne telefoniram kad dojim ne zbog opasnosti nego sto ne zelim da uznemiravam bebu.
I ja ne volim kad jedem da mi neko zuji nad glavom cijelo vrijeme.

Inace mobilni jako malo koristim :dunno
slikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslika
Septembar75
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la mama ela » 19 tra 2007, 10:07

:3srca hvala cure...sad mi je malo lakse. nekako se trudim da mi taj telefon nije centar svijeta i zivota-u smislu da kad zvoni trcim ko luda javit se, al ponekad ga ne mogu izbjec...nina ovo ti je sa slusalicom dobra ideja..
sarah hvala na strucnim pojasnjenima

vragec i septembar i nama su to nekako trenuci kasd smo nekako najblize i stvarno se trudim tada bit posvecena malenoj al eto ima dana kad mi to nije moguce -ili je ipak samo stvar u mojoj glavi poslozit prioritete i rec dosta trnutno mi nitko nije vazniji

:3srca :3srca :3srca
Bea 11.10.2003.
Mirjam 21.02.2007.
mama ela
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Natrag na Cica, boca, žlica

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.