Gledam ja tablicu i čudim se onda, kako doktori preporučuju jedno, a tablica kaže nešto drugo...ne znam jesi li pogledala tablicu u toj Bebi Kuharici. U svakom slučaju, cenim svačije mišljenje, mada neki kažu i da sam kasnila sa dohranom, razumeš? Jednom sam baš pisala, moja drugarica svojem detetu daje i razblaženo kravlje mleko, to joj je doktorka rekla...dohranu još od kraja trećeg meseca, i primera radi, krompir pire kako ga za nas spremamo (znači, mleko, so, puter-vrhnje-margarin).. U redu, nisam za to, ali i ona ima sve tablice, čita i zna...i opet dolazim na ono: ja znam šta je meni najbolje, ali ne znam šta je tebi ;-) Hoću reći, ono što je i Servuz rekla, koliko ljudi, toliko saveta ili preporuka, i svi su u pravu, jel!

..... ovaj pdf je stvarno rudnik zlata vrijednih informacija i zahvaljujući njemu sam totalno zadovoljna kako hranim moju 9-omjesečnu malecku
..... a da sam slušala druge mame (imam prijateljice koje već imaju klince od 5-6 godina i rano su počinjale s dohranom, s 4 mjeseca), pedijatricu i patronažnu, totalno bi dohrana drukčije krenula...... ne kažem da možda ne bi to valjalo, ni njihovoj djeci uglavnom ne fali ništa, ali ovako mi je bolje - dojila sam je isključivo 6 mjeseci baš zahvaljujući ovom forumu i onoj predivnoj brošuri udruge "Izvor", a pedijatrica mi savjetovala da mogu početi sa sokićima s 4 mjeseca..... skoro pa jesam, a onda sam počela ovdje intenzivnije čitati i , naravno, odustala od toga..... a da vam ne kažem koje sam sve savjete dobijala od pedijatara i patronažne - točno preslika onoga što je mamashnita napisala - ne prate nove trendove i naputke Svjetske zdravstvene organizacije..... npr. savjet da joj sa 7,5 mjeseci dam čokoladni puding ili bioaktiv kao međuobrok u 17h