Sada je: 30 srp 2026, 00:49.
Moderator/ica: medo14

wild apple je napisao/la:seven-i tako te doslovno shvaćaju?
nikad u svojoj praksi nisi doživjela da ti učenik donese poklon?
ne mislim na mito (zbog toga si zabranila ili?) nego kao znak zahvalnosti, poštovanja, rastanka...mislim, nemamo svi vrt i ruže![]()
inače, poštujem tvoj stav

Nana1971 je napisao/la:A ja bas mislim kupiti foto-album i od roditelja klinaca traziti da svako izradi svoje fotke djece iz razreda (sa rodjendanskih proslava, zajednickih igranja, polazaka - dolazaka na izlete, skolu u prirodi i slicno) i napuniti album time i to pokloniti od razreda na kraju 4.razreda kad se rastaju :conf

Nana1971 je napisao/la:A ja bas mislim kupiti foto-album i od roditelja klinaca traziti da svako izradi svoje fotke djece iz razreda (sa rodjendanskih proslava, zajednickih igranja, polazaka - dolazaka na izlete, skolu u prirodi i slicno) i napuniti album time i to pokloniti od razreda na kraju 4.razreda kad se rastaju :conf

i cvijece Od mene ocekuju inicijativu jer sam predstavnik u vijecu roditelja, pa me nekako svi gledaju kad dodje do bilo kakvog organiziranja
..nikako preskupima

wild apple je napisao/la:danas mi je kćer došla doma s papirićem, jedna mama je dijelila, piše nešto u stilu
dana tog i tog održaćemo sastanak u vezi oproštajnog poklona učiteljici a kako bi se na dostojan način odužili za njezin trud mislimo da bi bilo prikladno da svaki roditelj donese 100 kn
je l moram reći da sam ostala šokirana![]()
naime, radi se o navodno o nekom wellnes vikendu, pa kakav je to poklon?!
pa u kojoj vrijednosti ide kod vas taj zajednički poklon?

wild apple je napisao/la:danas mi je kćer došla doma s papirićem, jedna mama je dijelila, piše nešto u stilu
dana tog i tog održaćemo sastanak u vezi oproštajnog poklona učiteljici a kako bi se na dostojan način odužili za njezin trud mislimo da bi bilo prikladno da svaki roditelj donese 100 kn

zena je rekla: Krasno
al steta sto je sad vec kasno pa ne stignem odmah otici birati
ali sve je prošlo u redu

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.