Pocelo je negdje nakon 3 sata ujutro... Prvi, nakon 10 minuta jos jedan- onda mi stigla poruka od
maye, sa83 da se tu noc porodila... Kako nisma mogla vise spavati dosla sma na forum otvoriti post na rodila se beba... Nakon toga u kuhinju napraviti pitu sa sirom da ju Mm moze odnjeti ujutro na posao... Malo sam gledala tv dok se pita spekla... Svakih 10 minuta sam osjecala to "sarafljenje" ali skroz blago... U 6 otislanazad u krevet da pokusam jos malo odspavati. Poslala necakinji poruku da ne zaspije i da krenu u Rijeku na bus.
Malo prije 7 probudio se MM i prvo sam ga pitala dali ce ga taj dan imati tko zamjeniti na poslu.. Pitao je zasto- a ja sma mu rekla da mi se cini da imam trudove... Oni idalje redovni svakih 10 minuta ali ne i bolni
MM nazvao firmu, dobio slobodno ali je trebao na posao odnejti neke mape... Nazvali oko 8.30 prijatelje dali mogu doci po J. ili biti s njim. Medjutim imali su neki termin kod automehanicara pa je MM otisao kod susjede da ju pita bi li ga ona pazila dok oni ne stignu.
Ja sam u medjuvremenu bila malo na forumu, ispeglala MM 3 kosulje, istusirala se i sve nesto odugovlacila jer nisam bila sigurna bas da su to ti trudovi... Oko 10 smo otisli u rodiliste.. mada da se mene pitalo ja bi bila jos doma... Bilo me strah da ce me poslati doma nazad... i uopce nisam panicarila. Nego je MM rekao da je ipak vrijeme da krenemo...
Stigli u bolnicu i u 10.2o su me prikopcali na ctg di su mi izmjerili prvi trud- aha to je ipak to. Dosegao je nekih 68... Onda sma ih vec pocela osjecati malo jace. Lezala sam oko 50 minuta na boku prikacena na ctg... trudovi svakih 10 minuta- izmjereni su oko 45-60 jacine, ali su bili malo jaci od onih prvih... Pregledala me primalja i rekla da je super jer sam 6 cm vec otvorena...i da je glavica vec nisko i da sve super napreduje...
Samo da nezna dali mi je iscurila plodna voda ili nije jos...
Kad sam se digla sa ctg iscurio mi je cep.
U 11.20 sam usla u kadu di me sljedeci trud puno jace opalio. Osjetila sam dolje vec pritisak.
Trudovi su stvarno postali jaki.. Negdje izmedju je iscurila i plodna voda- osjetila sam da je voda u kadi puno toplija postala...
U 11.54 je Adrian vec bio vani...

19.10.2004. J. umjetnik
23.06.2007. A. matematicar
04.04.2010. M. u sredini
22.04.2014. D.