tajci je napisao/la: pocrvenio je oko usnica tamo gdje se zamusao i gdje sam mu ja pokupila sa žličicom.
evo upravo ovako je Roko odreagirao na Hipp kasicu od jabuka i zobi koja se radi sa vodom jer u sebi ima adaptirano ! samo sto se kod nas na zalost nije zaustavilo na tome, nego je drugi dan dobio osip po citavom tijelu i mogu reci da je dosta dugo trajao......skoro mjesec dana

! tako da smo bili prisiljeni davati mu fenistil kapi i od toga mu je bilo bolje! crvenilo se vise nije sirilo i polako je pocelo nestajati.....
nismo isli na nikakve testove ali kroz savjetovanja sa dermatologicom smo zakljucili da je def. to reakcija na tu "follow on formulu" koje ima u svakoj kasici za laku noc koja se radi sa vodom!
onda sam zvala Hipp-ovo savjetovaliste i poceli smo sa njihovim adaptiranim posebno prilagodjenim djeci alregicarima uz rizine pahuljice!
reakcije fakat nije bilo (hvala Bogu!) ... jedino kaj se to mladom Gospodinu bas i ne svidja!
cica je i dalje Zakon a ja muku mucim kaj bi mu dala za vecernji obrok koji evo pokusavam uvesti vec neko vrijeme....
gv i
tajci ovo sam vam napisal kao upozorenje da izbjegavate dalje adaptirano da ne bi doslo do jos gore reakcije jer je ovo trenutno crvenilo oko usta nama bio tek pocetak citave price! nazalost!