Dakle zanima me kako kod vas izgledaju roditeljski u vrticu, sta se na njima prica, koliko puta godisnje su, koliko traju i koliko roditelja prosjecno dodje na sastanak
?
Dajte se raspisite, ja cu cim uhvatim vremena.
Sada je: 06 lip 2026, 01:19.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy
?

(to je dobro kad ne ocekujes previse, uvijek se ugodno iznenadis :p ).
. No svi su roditelji jako angazirani, i s prijedlozima, idejama, spremni i financijski pomoci (igraliste nam je jadno), a tete su otvorene za sve sugestije.
od kako zivim u ovoj drzavi vec dugo godina, naucila sam s vremenom smanjiti svoja ocekivanja

LiKmama je napisao/la:sorry na upadu, totalno off topic, ali ovo mi je superod kako zivim u ovoj drzavi vec dugo godina, naucila sam s vremenom smanjiti svoja ocekivanja

...Eto, ja uopće ne krivim roditelje, barem poneki od njih izostaju iz ovog razloga..

MM je na svakom roditeljskom na koji stigne od posla i sudjeluje na svim radionicama pa je tako lani u grupi od sina radio ogrlicu od perlica bez problema. Isto tako dolazi jos dosta tata i u sinovoj i u kcerinoj grupi na radionice i sastanke pa ja ne bi tako generalizirala bas.Izričito su me iritirali "muški" roditelji na radionicama, jer je očito njima bilo ispod časti napraviti nešto za svoje dijete, makar ništa ne znali iglom i koncem

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.