S Dorom sam trudove dobila doma, taman sam pila kavu s tetom i NJM, kad me uhvatilo. Ništa nisam govorila, kao "proći će" kad me teta pitala šta se non-stop guzam po toj stolici. Odgovorila sam da imam lažne trudove pa čekam da prestanu na što se ona nasmijala, zagrlila me i rekla:"Zlato, prenijela si 2 dana; nema više lažnih trudova." Tu večer sam završila u rodilištu.
S Matejem je bio pravi maraton. Prenijela ga 9 dana. Od trudova ni t. Tu nedjelju sam trebala na inducirani, ali ipak mi ga odgodili za 2 dana u nadi da će se nešto ipak početi dešavati. Već mi je i mama stigla u Zg. To popodne smo svi skupa otišli kod MM-ovih; prekrasan dan, pili kavicu, sveki ispekla kolače, svekar taman krenuo peći roštilj...prvi trud. Mislim se, ma nema šanse. Drugi trud. Ali rekli su u utorak... Treći trud. AAAAA, idemo doma!Moram se otuširati, depilirati, srediti frizuru. Nakon što sam sve to obavila, otišla u rodilište, 6cm otvorena, za koji sat držala svog sina u rukama.

) Ali zavrsila san ranije u bolnici i buduci da san prisla termin gledali su mi plodnu vodu ( negdi oko 11h ujutro) i taj isti dan su me uvatili trudovi oko 14h,a rodila san u 2 i po po noći