Sada je: 27 svi 2026, 17:55.

Ajmo pricati - 2. dio

Mi smo mali, veliki borci.

Moderator/ica: nadicab

PostPostao/la nina » 12 ožu 2007, 15:20

:juhu
...ajme kako je divan staramama,pravi muskic... :3srca
...evo mi smo proslavili jucer 2.rodjendan,bilo je genijalno,2 prijatelja nisu dosla,ali je zato bio blazeni medju curicama,njih 9...
...roko je super,jako ziv...evo pocele su padati oklade u parku da ce se sigurno za 1mj.popesti na drvo :shock: ,nezaustavljiv je,i jaaaako spretan,u biti sisa sve tro i cetverogodisnjake sta se tice spretnosti... :mrgreen:
...super jede,jos uvijek sisa,nikako da prestane... :dunno :drink
...rijecnik mu se sastoji od oko 30 rijeci,i vec sam se zabrinula kad ce krenut dalje i evo prije par dana novih-dadan-rodjendan,can-ducan,daj,i puno imena-tanja,duda,ena,nia,nai...
...kad prebacim slike sa rodjendana stavit cu koju...
:bye :3srca
slika
nina
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la maja3 » 12 ožu 2007, 15:29

A moji ništ ne pričaju.... :(
A vidi ti frajera.... Još da mama gura... Eeee di je kraj.
Nego mi smo krenuli u jaslice sa 20 mjeseci i stalno smo nešto bolesni ali nemam neki drugi izbor i mislim da je za njih dobro da idu u jaslice da se malo razdvoje ko grupa, a možda buju i propričali bar malo ranije ak ih tam ne razumiju. Naime oni se međusobno čist dobro razumiju
Predvodnik stada bikova
Domagoj, Dora, Mislav su...
maja3
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la nina » 12 ožu 2007, 17:40

..ma budu propricali majo,a onda kad svo troje pocne brbljati :bla
...ja sam doma pa je roko samnom,igra se puno sa djecom,svaki smo dan u parku,ujutro 2,3h i tako popodne...
..inace klinci su ti preprepreslatki... :3srca
slika
nina
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la maja3 » 13 ožu 2007, 10:19

Nina tenks. Nemrem vjerovati kaj sve toj djeci ne padne napamet.... Mislim si ono - sve ja to znam bila sam i ja mala. Al nekad mi se čini da u ko novi model auta. Isti a godinama napredniji :)
Predvodnik stada bikova
maja3
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la NERVČIK » 13 ožu 2007, 10:56

Roku sretan rođendan sa zakašnjenjem i pozdrav svim malim i velikim miševima.
NERVČIK
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la nina » 13 ožu 2007, 14:50

hvala staramama :3srca

...majo je je svaka je generacija sve naprednija...kad vidim sta danas rade klinci :shock: ...mislim i na dobre i lose stvari...
slika
nina
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la maja3 » 13 ožu 2007, 15:23

Al nisu propričali prije svoje majke.... :juhu
Predvodnik stada bikova
maja3
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la supermama » 26 stu 2007, 10:18

malo da podignemo ovaj nas stari topic...definitivno ispada da kada je sve u redu nikome se nista ne pise...
prvo vas sve male velike pozdravljamo, mi smo sada jedan mali vuticarac...krenuli smo od 1.9. vise nas ne cuva baka. od kada smo krenuli u vrtic vise ne izmisljamo s jelom vec tamanim sve...za one koji ne znaju malo se bio pokvario veznao za hranum pa je izmisljao i jeo na kraju svega pet razlicitih jela, sto nije ukljucivalo nikakva variva, a voce nije htio ni pogledati ni u kojoj varijanti...e pa sad frajer jede sve, pa cak i jabuke kisele...to je super sto se tice vrtica..ono malo manje super je da imamo stalno pun nos i stalno ga cistimo, brisemo i kapamo, onda nas tu i tano spopadne bolovanje kod kuce ili je upala uha ili grla ili obicna viroza s temperaturom...sve u svemu drzimo se...naucili smo i pjevati i pravi smo decko postali....
onda imamo jos jednu bolnu tocku, unatoc svoj sili sarenih gacica jos uvijek nam je pelenka najomiljenija iako ima i tu nekih pozitivnih pomaka....
sto jos da vam kazem vec saljemo svima veliku pusu i hajde se javite prije nego prodje godina dana od zadnjeg pisanja
supermama
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Prethodna

Natrag na Nedonoščad

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.