mene muči nešto što je suprotno onom što muči većinu novih majki;
jel moja beba jede premalo, a ipak je zadovoljna?
po svemu sudeći se čini da ne:
- spava skoro čitav dan,
- po noći se ne budi često
- cendrav je samo ako ga treba presvući ili nije podrignuo
-stolica je zlatne boje, ponekad i nekoliko puta dnevno
- dojim ga svaki put kad se probudi
ali, dojenje traje svega par minuta, ne uspije isprazniti ni jednu cicu (koje su BTW skromne veličine),
a pri tome se ne mora čak ni pomučiti jer, kad povuče, mlijeko krene samo, tako da se najčešće zagrcne, a onda samo liže dok mu ostatak curi niz obraze
nakon minutu dvije izbaci cicu i najčešće zaspe te nema šanse da mu je više uguram u usta
po ovome ispada da pojede jako malo mlijeka, a što je najgore između ovakvog hranjenja prođe i nekoliko sati
po svim znakovima nije gladan, a po opisu hranjenja ispada da mora biti ( rođen je kao relativno velika beba (3800 g) )
strah me je da mi se ne smanji količina mlijeka, ali se ne usudim ni izdajati jer me opet strah da će mi višak koji izdojim kasnije faliti ako ogladni (tako se vrtim u krug)
drugo pitanje; je li itko ikad dobio nekakvu alergiju na bradavicama; nisu ragade već se pojavi kao urtikarija na aureolama oko bradavica i svrbi
ako tko ima slična iskustva - javite

- minimalno pojede 150 gutljajcica ali navecer zna i 300 tj. obje dojke, ako skuzim da je ispraznila cicu (kad navre mlijeko ima samo za nekoliko gutljajcica) nudim drugu, ne dam joj spavati na cici dok mi se ne cini da je dosta pojela. I stvar sljaka