Sada je: 21 tra 2026, 11:49.
Moderator/ica: Diami

Sad si se uhvatila za 1 jedini artikal
Zbog onih mama koje ce se mozda povesti (iz neznanja ili nedostatka informacije) za necijom nestrucnom preporukom.
lara33 je napisao/la:Dvije nabitnije stvari su ti:
izbor autosjedalice, nemam sto dodati na preporuku MjeseceveZrake, drugo pazi da ti kolica imaju lezeci polozaj
A sad ostalo![]()
sto se tice nepotrebnih stvari, mi nismo imali kosaru, viper, jastuk za bebu i ne bi to ni sada kupila
eto ispada da MALA2006 i ja imamo sasvim suprotne preporuke, sad si ti misli

mala maza je napisao/la:kaj nije džejn

frrr je napisao/la:mala maza je napisao/la:kaj nije džejn
firma je španjolska, e ima naglasak - kka bi se ti ikad moglo čitati jane?
čula sam da ženske to izgovaraju žane, s naglaskom na e, al i to mi smrdi...
al slučajka vjerojatno zna to ispravno ;-)
SlucajniGost je napisao/la:Riječi koje završavaju na vokal ili na N i S naglašene su na pretposljednjem slogu. Ukoliko je drukčije bilo bi to naznačeno akcentom.
Itd.

Trini je napisao/la:
frrr, gdje si vidjela ova jane i imas li kakvu sliku istih?.

frrr je napisao/la:SlucajniGost je napisao/la:Riječi koje završavaju na vokal ili na N i S naglašene su na pretposljednjem slogu. Ukoliko je drukčije bilo bi to naznačeno akcentom.
Itd.
pa i jest naglašeno akcentom, na e, to cijelo vrijeme govorim!

SlucajniGost je napisao/la:
frr, akcent fizički mora bit prisutan, ne da ga žene izgovaraju. ovdje akcent fizički nije prisutan, znaš ona crtica na slovu. kajgod. govori kako ti drago.

ja kontam ako je jane (tako kako piše) onda je pretposljednji slog. al ovako je svakako na zadnjem slogu naglasak. ;-)

prvo, što je to, pobogu 'odijelce pamučno'? jel to pamučni bodi?
i, zašto 42 komada, jel stvarno treba 42 komada ili je to neka greška? kakav im je to broj 42 - zašto ne 40 ili 45 komada, nego baš 42, odakle im ta brojka?!?!?!

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.