Sada je: 21 tra 2026, 11:49.
Moderator/ica: Diami
mala maza je napisao/la:tebi se treba dogoditi klik u glavi i da ti sve "sjedne",poslije ćeš se sama sebi smijati

LiKmama je napisao/la:[
nisi beznadna, iako mi je u najmanju ruku neobicno da se nisi dosad susrela ni s jednom bebom i da ti je ama bas sve totalna nepoznanica.

LiKmama je napisao/la:j a kad moze sjediti nema zasto biti u sicu.

Ina66 je napisao/la:na podu, na krevetu, na kauču...
ja sam svoje stavljala u autosjedalicu samo kad bih se tuširala i sl.

frrr je napisao/la:LiKmama je napisao/la:j a kad moze sjediti nema zasto biti u sicu.
nego u čemu?
čitam po netu da je ženama bilo praktilno stavit bebu u autosjedalici na stol, da ih mogu gledat i komunicirat s njima dok kuhaju..pa da su bebu u toj sjedalici nosile sa sobom u kupaonu dok bi prale kosu, tuširale se ili išle na wc...

Ako je ikako moguce- bilo bi super da imas komodicu za presvlacenje u kupatilu di ces i kupati bebu..
frrr je napisao/la:i nema nikakvih haljinica, šosića, čak ni za slikanje (ja sam protiv toga da se bebe oblače u umanje verzije odjeće za odrasle tipa traperice, košulje i slično samo da izgledaju slaaaatko)

i nema nikakvih haljinica, šosića, čak ni za slikanje (ja sam protiv toga da se bebe oblače u umanje verzije odjeće za odrasle tipa traperice, košulje i slično samo da izgledaju slaaaatko)
nemam, mislila sam kupit
koliko to košta cca?
što se komode tiče, ja sam imala vrlo praktično rješenje kako je maksimalno iskoristiti. bacila sam anatomsku kadicu, a na njeno mjesto, između "poklopca" i prve duboke ladice stavili smo četiri čepića i jednu dasku i tako dobili desetak cm duboku policu na kojoj sam držala rezervne plahte i "višak" tetra pelena.

nikako ne kupovati ona kaj se kopčaju na leđima. Teža su za skinut i žuljaju bebu.nikako ne kupovati ona kaj se kopčaju na leđima. Teža su za skinut i žuljaju bebu.

Ček kad vidiš kak su mali kad se rode i kak se izgube i u broju 56. Ali evo, recimo ovaj moj je već ušao u 62 nakon mjesec dana
, a kian je 62 nosio s jedno 6 mjeseci valjda (i onda jos neko vrijeme), al dobro, on je posebna mrvica.

LiKmama je napisao/la:Ček kad vidiš kak su mali kad se rode i kak se izgube i u broju 56. Ali evo, recimo ovaj moj je već ušao u 62 nakon mjesec dana
moji su se zgubili i u 50, a kian je 62 nosio s jedno 6 mjeseci valjda (i onda jos neko vrijeme), al dobro, on je posebna mrvica.
ooo pa nisam jedina koja tako razmišlja. toliko kratko su male bebe da to treba iskoristiti. moja je imala sve bebasto do tri - četiri mjeseca.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.