Sada je: 21 tra 2026, 13:10.
Moderator/ica: Diami
Kad kupuješ bodi pazi još da na ramenima ima drukere, a ne onaj preklop, jer ti preklop obično spuzne do pola nadlaktice, pa ti je dijete ko neka striperica
(mislim da h&m ni nema s drukerima). majice nam imaju drukere.

jer ti preklop obično spuzne do pola nadlaktice

koristila sam ih kao normalan bodi.

Nađe se i dobrih piđama, trenirki "za bljuvanje" ...pa ko hoće ili treba uštedit na ne bitnim sitnicama...Nikina mama je napisao/la:koristila sam ih kao normalan bodi.
I ja sam ih koristila kao normalan bodi, ali mi je bilo praktično to kaj nisam morala navlačiti preko glavice nego sam ju samo rolala s jedne na drugu stranu i tak ju oblačila.
nisi me skuzila - to i mislim. da sam ga oblacila, skidala kao normalan bodi - preko glave, uopce nisam ni dotakla te gumbice na prsima. 

nisi me skuzila - to i mislim. da sam ga oblacila, skidala kao normalan bodi - preko glave, uopce nisam ni dotakla te gumbice na prsima.

pa su spavali u istom u cemu su stalno bili.

frrr je napisao/la:radim popis
zasad imam:
- 5 bodića vel. 56 i 5 bodića vel.62 (dugih rukava)
- 5 odijelca bez rukava vel. 56 i 5 vel.62
- 3 hlačice (sa stopalima) vel.56 i 3 vel.62
- vestica vel.56, vestica vel.62
- 2 pidžamice (u jednom dijelu) vel.56 i 2 veličine 62
-2 pamučne kapice
- 3 čarapice ili neke pamučne šlapice
jel mi treba još neka trenirkica jednojdjelna il kombinezon uz to?
šta još?

IINA je napisao/la:![]()
Dodajem samo skafander, najbolje ako nađeš vrečaskafander (znači donji dio je vrečast, nema nogavice i može se odvojiti od gornjeg dijela).
Inače čestitam

IINA je napisao/la:Dodajem samo skafander, najbolje ako nađeš vrečaskafander (znači donji dio je vrečast, nema nogavice i može se odvojiti od gornjeg dijela).
Inače čestitam

Nikina mama je napisao/la:Da, ova druga slikica je bodi, a prva slika bi po meni bila piđamica. Takve smo mi imali.

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.