Sada je: 01 svi 2026, 11:37.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

S prvim sam bila sama, ja i beba i sisanje u beskonacnost. Zato sam uglavnom dojila lezeci. S drugim to nije islo, cesto sam dojila i nesto drugo obavljala i dodavala.
), ustalila se na tome da joj podoj traje cca 5 minuta uz neprestano vrpoljenje 

Malo me strah toga, al odlučila sam ne razmišljat i opterećivat se već sada, možda ovaj put krene glatko! 
10.12.2006.
22.06.2008.
04.07.2010.

prvi je bio inducirani dripovani, drugi skroz prirodan. 

---Velim ja njemu: ok, sad si već sedam i pol mjeseci, ako nećeš više, ne mogu te natjerati. U biti želim reći ovo: bez obzira na prvo iskustvo koje je bilo traumatično,puno suza i grižnje savjesti, a drugo iskustvo dojenja uspješno, mada u početku zasjenjeno mastitisom i soorom, dojenje je savršeno predivno i vrijedi svake sekunde koju utrošiš da ovladaš tehnikom. Samo se ne smije odustati i slušati priče o tome da možda nema mlijeka ili da je mlijeko slabo.

Sad, drugi put, slicne teskoce - slabo je otvarala usta, zagrcavala se, ljutila na cici itd. Nedavni manjak mlijeka zbog moje totalne neispavanosti i iscrpljenosti, koji smo prebrodili s bocom i pol adaptiranog
A dijete debelo - pravi Pero zdero

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.