Sada je: 01 svi 2026, 11:35.

pitanje u vezi produzenog dojenja

O dojenju, (na)dohrani i prehrani djece.

Moderatori/ce: Diami, nevenera

pitanje u vezi produzenog dojenja

PostPostao/la ivanaCH » 25 sij 2008, 15:10

Samo sam radoznala, a netko mozda zna odgovor: D. cica uglavnom ujutro poslije spavanja. Zatrazi on jos koji put u toku dana ali to je vrlo kratko i nije svaki dan. Jedino je ovo jutarnje "ozbiljno" i redovito. kako sam radila scintigrafiju bubrega a farmakolog mi je rekao da se izotop raspadne u roku nekih 30 sati, ja sam se u medjuvremenu pokusala izdojiti. Mislim, pa tu nema nista. Znam da izddajanje ne pokazuje stvarnu kolicinu mlijeka, ali mi je zaista tesko zamisliti da tu ista ima jer sam se namucila a izdojila sam tek toliko mlijeka da pokrije dno bocice. Iz obje cice. koliko to uopce onda ima smisla? I je li moguce da tu ima vise mlijeka (a moralo bi biti puno vise) nego sto se meni cini?
Teško je skrenuti desno kad si već skrenuo lijevo.
K. 7g
ivanaCH
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la IINA » 25 sij 2008, 15:19

Ma jasno da je moguće. Neke žene nikad ne uspiju ništa izdojiti, a djeca im normalno sisaju i rastu :dunno
------------------------------
Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
IINA
Sveta krava

PostPostao/la eli » 25 sij 2008, 15:25

ima više, definitivno.
i ne trebaš izdajati to "zagađeno mlijeko" u tom roku koji je doktor naveo ono će se očistiti iz tijela (limfa, cirkulacija).
eli
Sveta krava

PostPostao/la Stefanova_mama » 25 sij 2008, 16:10

Imala sam mastitis kada je S. imao 6 meseci, na elektricnoj bolnickoj izdajalici izaslo je samo 20ml, a on je ipak na necem odrastao i raskrupnjao se i sretno sikio dugo dugo. Ima tu nesto, samo beba izvuce mnogo bolje od izdajalice.
S. 17.01.2004.
M. 29.08.2007.

Quae volumus, credimus libenter!
Stefanova_mama
Roza Luksemburg

Natrag na Cica, boca, žlica

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.