Sada je: 10 ruj 2026, 00:34.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

To mu je mama i sve je to o.k. i ne moze ju gledati tvojim ocima ali ti si mu zena i vi bi trebali biti obitelj a obitelj bi trebla biti na prvom mjestu. Dok mm nije nas (mene i maloga) stavio na prvo mejsto (ali ne samo rjecima vec i djelima) imali smo problema! Mi izmedju sebe i sa svekrvom!
Ja ne bi mogla tako zivjeti! Jer bi umrla od tuge...
Ja da si ti rekla bi mu otvoreno da ja tako vise ne mogu zivjeti tako nesretna u suzama... rekla bi da se ne osjecam da smo mi (djete on i ja ) obitelj-rekla bi mu kako se osjecam ne bi nju previse spominjala dala bi mu predođbu da vidi kao se osjecam i sta osjecam! Molila bi ga da zajedno nesto napravimo kako bi se to promjenilo! Da napokon pocnemo zivjeti kao obitelj i da se tako i svi osjecamo. Rekla bi mu da zelim da vise vremena nas troje provodimo kao obitelj da je on s bakom vecinu vremena i da bi rado da ono malo sto ste zajedno da stvarno i budete zajedno (kvalitetno). Ne bi ju previse blatila jer to moze samo izazvati bjes kod njega.
Probaj sve jer ovako ces puknuti - bar bi ja!

10.12.2006.
22.06.2008.
04.07.2010.

taj odnos i je pravo bogatstvo! Samo mislim da cure smeta to šta im se neko sa strane (u ovom slučaju baka) miša u njihov način odgoja.
To je malo ružno...
prvo sam se mučila sa grižnjom savjesti jer sam ostala trudna, a Zmaj tako mali.
)
10.12.2006.
22.06.2008.
04.07.2010.

servuz je napisao/la:Meni se cini da aqua ima problem sto nije stvari postavila na svoje mesto.
Naime zna se koja je uloga roditelja a koja baba i deda i ostalih.
Naravno sve se da ispraviti ali bolje ne na nacin da se zapadne u drugu krajnost.Ne bi sad trebalo teziti tome da se dete udaljava od babe.

Hajdi je napisao/la:hehe oprostite mi na upadu, smijem se na ovo "plakali zajedno s njim" ... e to će mu pomoć

Kad sam tek rodila bila sam jako posesivna, ko neka vucica sam cuvala bebu i nisam je nikome dala.
?!?

koliko možeš skoncentriraj se na pozitivan odnos sa djetetom pričaj mu o planovima za vikend (šetnja, igraonica, kupnja neke sitnice....) i za vikend to obavezno i učinite - ja govorim o vikendu jer preko tjedna me gotovo pa da i nema ako možeš i preko tjedna barem koji dan osmisli neku aktivnost za vas dvoje ali obavezno VAN KUĆE. Ne možeš dijete na silu odvajati od bake "spasiteljice" koja mu daje sve što poželi a nije dobro za njega..... Znam da je teško balansirati sve skupa ali moraš i otvoreno reći svekrvi (pred mužem!) nemojte raditi to i to zato i zato i to jasno i glasno - nije da će te poslušati od prve ali nakon nekog vremena će paziti da barem pred tobom nema ispade 

ohrabri se draga, jer ona ne može čitat tvoje misli
bar ne one koje imaju svekrive
), pa ak joj mala turne puzzle il nešt sl. pod nos onda baka surađuje, al da bi digla guzicu (da prostite) 

da ona mene od početka ne voli, tj,sve što radi i pomaže , to radi zbog svog sina i unuka, ali recimo nikada ne iz ljubavi-barem ja tako mislim.ljubazna je je prema meni samo zato jer sma MM-ova žena, a ne zbog mene kao osobe.

mamashnita od noje je napisao/la:da ona mene od početka ne voli, tj,sve što radi i pomaže , to radi zbog svog sina i unuka, ali recimo nikada ne iz ljubavi-barem ja tako mislim.ljubazna je je prema meni samo zato jer sma MM-ova žena, a ne zbog mene kao osobe.
ne mora te voljeti. vazno da je korektna prema tebi, a cini mi se da je. sasvim je dovoljno to sto te postuje kao zenu svoga sina i majku unuceta kojeg voli. i trebalo bi ti biti dovoljno vec i to sto ocito jako voli tvoje dijete.
onaj tko voli moje dijete mene je kupio zauvijek.

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.