Probaj se prije izdajanja tusirati i pod tusem malo istisnuti mlijeka van.. Tusiraj se sa vodom kakva tebi najvise pase.. Pomaze i naizmjenicno tusiranje toplim i hladnim mlazom.. Nakon tusiranja bi trebalo ici lakse sa izdajanjem...
19.10.2004. J. umjetnik 23.06.2007. A. matematicar 04.04.2010. M. u sredini 22.04.2014. D.
neposredno prije izdajanja otuširaj grudi toplom vodom. probaj i ručno i na pumpicu pa ćeš vidjeti na koji način izdajanja tvoje tijelo bolje reagira. obavezno se izdajaj što češće. nema veze ako izađe samo desetak mililitra. pod jako često mislim doslovno svakih sat po danu i svaka tri po noći. noćno pražnjenje dojki je ono koje najviše utječe na količinu mlijeka koje će biti dan poslije. posebno ono kasnonoćno, pred zoru (od 4-7). ako nađeš, kupi sprej sa oksitocinom. on pomaže otpuštanju mlijeka i velika je pomoć za izdajanje.
posto pises da ti curi mlijeko na grudnjak, znaci da je problem bas u otpustanju mlijeka iz prsa. ovo sto ti je Eli predlozila, sprej za pokretanje let down-a, je po meni najbolja stvar za pocetak. vjerujem da ces ga s vremenom sve manje trebati.
"The big wheel keeps on turning On a simple line day by day The earth spins on its axis One man struggle while another relaxes"
Cetvrti proizvod u redu koji lici na leteci tanjir sam koristila na pocetku sa Stefanom. To su kao "rezervoari" od tvrde plastike koji se mogu iskuvavati (ne secam se da li i silikonski deo naslonjen na grudi isto moze da se iskuvava). Uglavnom meni je tu nocu, danju uvek curilo mleko (koristila sam ga da izvucem bradavice, jer ih skoro uopste nisam imala i da se iste luftaju, jer su bile totalno u komi posto su one uhvacene u taj silikon kroz rupicu, ali ih spreda nista ne dodiruje pa se odmaraju). Za to mleko koje ti curi u grudnjak, mozda bi mogla nositi ovu napravicu i koristiti to iscurelo mleko? Pitaj da li je to ok.