Ja ih dajem starijoj curici jer nekako racunam da barem pojede jogurt.

Sada je: 01 svi 2026, 11:33.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

MALA2006 je napisao/la:Imam jedno pitanje, a da ne otvaram novu temu (ako treba moderatorice prebacite)
Dakle, ako mi može netko objasniti kaj su to žitne pahuljice i kako ih pripremate?
Uz najbolju volju gledam po dućanima, ali meni to sve više manje liči na ove koje je spomenula mimozica.
A npr rižine okruglice (onak najobičnije bez kutija sa slikicama ) sve sadrže pšenično brašno i šećer.
Jel u to spadaju i Hipp rižine pahuljice (tipa čokolino)? - osobno mi se ne sviđa ta instant hrana za bebe, tako da bi to htjela izbjeći.
Ili to nema veze sa ovime kaj sam napisala?
Vidjela sam npr.zobene pahuljice bez ikakvih dodataka, ali kaj se sa njima može raditi?
Moja cura doji i još je premala za njih, ali sa čime ih napravite, a da nije mlijeko?

nina je napisao/la:ja sam miksala rizine,ili zobene...ma bilo koje, sa svjezim vocem-prave zitne pahuljice.

tanjabb je napisao/la:Pahuljice s vecim listicima se moraju kuhati. Mi smo ih poceli koristiti s nekih 9 mjeseci (do tada smo ove sitnije jer se Lukasu na te krupnije dizao zeludcic), kuhala sam ih na vodi, skupa s vocem, na kraju smiksala. Ili npr. u povrtnu juhu, isto kuhala skupa s povrcem

ili bi ih smija i on, bez obzira na taj med?
10.12.2006.
22.06.2008.
04.07.2010.

Moram priznat (i pofalit se) da se trudim u zadnje vrime bit fleksibilnija sa njegovom spizon, kao ima on već 15 mj... ali lina, pudinzi, voćni jogurti, primamljive Hippove pahuljice, slatkiši, i sl. ne prolaze još uvik, tek tu i tamo Hippovi keksi ili Kinder štangica čokolade- nakon koje se grizen, al popustim radi mm-a i mira u kući.
10.12.2006.
22.06.2008.
04.07.2010.
ne sviđaju mu se baš, nastavija je grickat svoje bezukusne rižine.
10.12.2006.
22.06.2008.
04.07.2010.

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.