Sada je: 30 srp 2026, 00:48.
Moderator/ica: medo14

A i srednji sin je s ADD-om pa smo ti i ja u sličnoj situaciji
su nam puno pomogle. Na ovom forumu dosta djece ide kod nje jer je jedinstvena i dragocjena.
. Prvog dana prvog razreda me je zadržala kad sam došla po maloga i predložila da ga odmah akceleriramo u treći razred, a poslije možda i dalje. Nismo ga dali i onda je žena počela raditi s njim po svom programu. Ona ga je odmah prijavila ministarstvu kao nadareno dijete, ali ništa od toga. Rekla je i pedagogici i psihologici ali joj ne vjeruju da je on tako poseban(nisu se udostojale u evo već godinu i pol ni popričati s njim
). Tako da ona sad s njim radi program četvrtog razreda. Predložila je da još lani krene s petim razredima na informatiku ali opet nije bilo sluha. Bez obzira na sve to, ja sam presretna jer žena zaista daje sve od sebe i ja ne znam kako da joj se zahvalim. Ali što bi bilo da nije tako, ja se ne usudim ni pomisliti.
tajci je napisao/la:Ja sam u malom gradu, tako da na žalost ništa od nekakvog poosebnog programa. Srećom, imamo učiteljicu koja je predivna. Prvog dana prvog razreda me je zadržala kad sam došla po maloga i predložila da ga odmah akceleriramo u treći razred, a poslije možda i dalje. Nismo ga dali i onda je žena počela raditi s njim po svom programu. Ona ga je odmah prijavila ministarstvu kao nadareno dijete, ali ništa od toga. Rekla je i pedagogici i psihologici ali joj ne vjeruju da je on tako poseban(nisu se udostojale u evo već godinu i pol ni popričati s njim
). Tako da ona sad s njim radi program četvrtog razreda. Predložila je da još lani krene s petim razredima na informatiku ali opet nije bilo sluha. Bez obzira na sve to, ja sam presretna jer žena zaista daje sve od sebe i ja ne znam kako da joj se zahvalim. Ali što bi bilo da nije tako, ja se ne usudim ni pomisliti.

sunnyapril je napisao/la:S mojim natprosječnim djetetom se ne radi ništa, a svaki put kad spomenem da bi se njegov program treba proširiti, spočitnu mi se njegovi problemi u ponašanju koje djelomično i ima zato što se ne radi na adekvatan način.
Zato sam odlučila drugi tjedan kontaktirati gradski ured za obrazovanje i sport, te ministarstvo.

Na mat. natjecanju je bila 6 na školi i najbolja od najboljih matematičara u razredu a ide na instrukcije

. 

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.