eli

kao i uvijek
mi smo prestali sa 20mj, zbog mojih lijekova, nije mi bilo drago, al on je bio spreman, nije se bunio previše, a prije toga je sisao ko lud
ana82, raznim glupostima ljudi pune mamama glavu, pa i tima da je dojenje do 6mj dosta il da je dijete od 2 godine teže odviknut, možeš mislit.
A i da je teže, što ima veze. Ne treba se zato dijete slat babi

Mislim, ljudi imaju djecu,djeca znače i poneku žrtvu, mislim da svak na to treba bit spreman...što i da je dijete sa 2god teže odviknut, šta ima veze, nemoš ni nabrojat sve dobrobiti dojenja....
eto, samo nek dojiš i dijete ti s npr.13 mj (ne dB) dobije gadni ROTA virus, ne skida se s cice, ne treba mu infuzija, ne dehidrira, crijevca rade, stomačić se smiruje, dijete se smiri...
a to je samo jedna situacija, sitnica i primjerčić....
Meni je dojit naljepši osjećaj na svijetu, bez uvrede mamama koje su imale s istim problema, žao mi je, al nijedno maženje ni ljubljenje ni grljenje, nikakvo volim te ni ljubim te ne izaziva tolke navale emocija, bliskosti i topline...samo ako stvari tako postaviš, staviš dijete na cicu i uživiš se u taj krasan osjećaj bliskosti...što i nije tako lako, znam...