Imaš topic Jesenske mame i bebe...dakle tamo su trudnice koje svoje bebe dočekuju u jesenskim mjesecima, pa ako si trudna 15 tjedana, to bi bilo dakle to. Druženje i izmjena iskustava..nešto jako fino...uglavnom, škicni pa vidi sama.
Što se tena tiče, meni je koža na licu donekle ostala ista, ali su mi prištići došli na leđima..no opet ništa tako jako strašno...sve je to hormonski...a najbolje što meni pomaže je definitivno more

Bila sam na kozmetičkom tretmanu radi skorašnjeg vjenčanja...nakon čišćenja lice mi je buknulo, sve crvene točkice, ali to se smirilo nakon 2 dana jer je bilo iziritirano...sad je super. Ali mi je mama rekla da zna jedan preparat koji se nabavlja u ljekarni i posušuje ta čuda, ukoliko mi se sve upali(na koju mogućnost sam bila upozorena), pa ću je pitati sutra da mi da naziv. Možeš se konzultirati s ljekarnicom i probati. No, trebalo bi to svakako doći sve na svoje kroz par tjedana.
Ima raznih babskih priča...tako ja koja nemam prištića i nisam povraćala nosim dečka, a kuma s istim "simptomima" ima predivnu curicu. Od srca ti želim jednu veliku i zdravu bebu...kojeg god spola da bila.

...Mrvica moja...
Leon, 22.07.2008.