Sada je: 06 lip 2026, 00:06.

bebe confort koli

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

bebe confort koli

PostPostao/la lenči » 18 tra 2008, 15:27

da li neka od vas ima iskustva sa kolicima bebe confort twin club
[link=http://lilypie.com][img noborder]http://bd.lilypie.com/OqYVp1.png[/img][/link]
[link=http://lilypie.com][img noborder]http://b4.lilypie.com/6FsNp1.png[/img][/link]
lenči
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: bebe confort koli

PostPostao/la Priska » 30 tra 2008, 15:29

Mi smo ih imali i prezadovoljna sam. U početku smo ih koristili s Creatis auto-sjedalicama, a kad su počele samostalno sjediti, s pravim sjedalima. Jednostavna za sklapanje/rasklapanje, lako upravljiva, stabilna, u onu veliku košaru ispod bih nakrcala 100 vrećica s placa, išli smo i po sljemenskim stazama s njima, ma stvarno sve odlično.
slika
Priska
Samo sam naišla
Samo sam naišla

kolica za blizance

PostPostao/la Nikolina0502 » 18 stu 2008, 18:33

bok drage moje

imam jako dobra kolica za blizance ali mi vise ne trebaju pa ako ima tko zainteresiran da ih kupi neka mi se javi na broj tel
023/681-632

moje cure su vec velike za njih, imaju dvije godine i nije im vise zanimljivo vozati se u kolicima

kolica su stara godinu dana

pusssica
06.07.2006. LORENA u 1:4o am
06.07.2006. KLARA u 1:45
Nikolina0502
Samo sam naišla
Samo sam naišla

kolica za blizance

PostPostao/la Ivy26 » 02 srp 2009, 12:08

Prodaje li netko ili daruje??? Frendica mi ima 18 godišnjeg dečkića i sada čeka blizance-dečke :D .Voljna je dati ovo svoja kolica ili prodati za zamjenu ako nekome treba????
zvrkica 29.12.2002.
* 12.09.2004
poletarac 08.04.2007.

Often times we question why life is short for some and long for others,The Truth is....Life begins at birth and never dies,Those who leave before us,are only in a different place....
Ivy26
Sveta krava

Re: kolica za blizance

PostPostao/la Lora7 » 02 srp 2009, 12:11

.
Zadnja izmjena: Lora7; 02 ožu 2016, 20:52; ukupno mijenjano 1 put/a.
Lora7
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Ivy26 » 02 srp 2009, 13:49

htjedoh napisati 18mjesečnog :D
zvrkica 29.12.2002.
* 12.09.2004
poletarac 08.04.2007.

Often times we question why life is short for some and long for others,The Truth is....Life begins at birth and never dies,Those who leave before us,are only in a different place....
Ivy26
Sveta krava

PostPostao/la Mile » 02 ruj 2009, 18:16

Blizanačka kolica su veoma nezahvalna za korišćenje u velikim gradovima, u kojima se ne poštuju pravila parkiranja. Ja i moja supruga smo iz tog rzaloga kupili dvoje "običnih" kolica za naše blizance, i nijednog trenutka se nismo pokajali. Činjenica je da su blizanačka kolica atraktivnija, nema ko neće da se osvrne kad avidi blizance i sl, ali je nama ipak bilo vaznije da možemo normalno da s ešetamo ulicama. Inače smo iz Beograda, naši blizanci imaju 2,5 godina i već dugo ne koristimo kolica...

Savet: ako su kolica od prvog deteta iole očuvana, preporučujem tvojim prijateljima da smao dokupe još jedna, i to je to. Ionako ne verujem da će mama često ići sam au šetnju sa blizancima :)
Mile
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Gemini » 15 ruj 2009, 22:43

hm, da većina nas čeka svog muža da bi išle u šetnju većina djece bi odrasla u kući ;)

S obzirom na 18mj djete dakle imat će cca 2 g kad se malci rode, ja joj svakako prepručam dupla kolica + bagy board ili bagtypod još bolje jer je stariji malac mali.
Link na sliku...

D&D 21.09.2005.
Gemini
Samo sam naišla
Samo sam naišla

kolica za blizance / ili malu razliku u god

PostPostao/la vrabec te dal » 21 ruj 2009, 14:47

mi trebaju, preporuke,
mogu biti i nešto kao kišobran kolica, ne teška
živimo na brdu, pa da ne krepam do doma :mrgreen:

Ti vrapca, ima nas četvero!
vrabec te dal
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: kolica za blizance / ili malu razliku u god

PostPostao/la Plusic » 21 ruj 2009, 14:56

ovo slicno pitanje zanima i mene, naime moji ce biti razlike tocno 2 godine. nekako sam zamislila da ce stariji moci hodati gdje god da krenemo ali zapravo kad gledam realnije cesto ce nam se desiti da i za njega zatrebaju kolica.
jel dosta samo onaj nastavak sto ima za kupiti sto se zakaci za kolica, za straznje kotace pa dijete moze stajati na njemu (u TLu je oko 499kn?) ili ?
Ne možeš upoznat ocean ako plivaš dva metra od obale, uostalom, ako zaroniš možda shvatiš da si riba.
Plusic
Sveta krava

Lokacija: Pymystan - mali covjek pri Ministarstvu obitelji za povećanje nataliteta

PostPostao/la mamaX3 » 21 ruj 2009, 15:59

toplo preporučam dvostruka kolica gdje je jedno dijete ispred a drugo iza. veće dijete i ako može hodati nema uvijek volje, povremeno je umorno i pospano i jako često ljubomorno na mlađe.
mamaX3
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Plusic » 21 ruj 2009, 16:02

ovo me najvise muci, upravo pitanje te ljubomore- jer on je jos mali, do sada su to bila njegova kolica a sad odjednom on ne moze u njih :(
a i koliko je realno ocekivati od dvogodisnjaka da hoda?
(ovo najvise mislim u situacijama odlazaka na bundek, u samobor, u maksimir, na ljeto po moru,gradu,plazi,...?)
Ne možeš upoznat ocean ako plivaš dva metra od obale, uostalom, ako zaroniš možda shvatiš da si riba.
Plusic
Sveta krava

Lokacija: Pymystan - mali covjek pri Ministarstvu obitelji za povećanje nataliteta

PostPostao/la mirnela » 21 ruj 2009, 17:54

nemam blizance i ne govorim iz vlastitog iskustva, ali svakodnevno gledam susjedu sa blizancima (skoro pa dvogodišnjaci):
oni imaju dupla kolica (jedno pored drugog) i skoro pa i ne znam dan (osim zime i kiše naravno) kad ih nisam vidjela u šetnji...
Ona veli da ne zna kako bi inače mogla sama s njima - suprug joj puno radi i kad bi morala čekati da on dođe s posla pa da tek onda svi zajedno odu u šetnju, klinci bi jedva vidjeli friškog zraka...

tako da i ja mislim da su dupla kolica bolja od onih gdje je svako dijete zasebno...
mi žene ponekad i šutimo... no, to nikako ne znači da i onda nemamo kaj za reći... slika
mirnela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Krumpirić » 21 ruj 2009, 19:04

Plusic je napisao/la:ovo me najvise muci, upravo pitanje te ljubomore- jer on je jos mali, do sada su to bila njegova kolica a sad odjednom on ne moze u njih :(
a i koliko je realno ocekivati od dvogodisnjaka da hoda?
(ovo najvise mislim u situacijama odlazaka na bundek, u samobor, u maksimir, na ljeto po moru,gradu,plazi,...?)

realno je ako je sam
a sad, hoće on to krivo shvatit...
evo ti prijedlog, ponesi maramu(sling) i kad se umori bebu u sling, njega u kolica :dada
Krumpirić
Cobra 11

PostPostao/la Plusic » 21 ruj 2009, 19:59

nisam te skontala krumpi :/
Plusic
Sveta krava

PostPostao/la olja » 21 ruj 2009, 21:01

Izmedju mojih cura je 20 mj. razlike.
Mladja bi se vozila u kolicima, starija je setala ili stajala otraga na onom stepeniku na kolicima (nismo na kraju ni kupovali buggy-board, mada mi se cini kao dobro rjesenje :dada ). Nije nikada sizela niti pokazivala ljubomoru tipa "zasto se seka vozi, a ja ne?!" :dunno Kada bi se mala pobunila u kolicima, stavila bih je u maramu (koju sam uvijek nosila sa sobom u torbi od kolica), a starija bi tad zauzela kolica. I svi sretni i zadovoljni :)
olja
Od sad me zovite Šime!!!!

PostPostao/la Krumpirić » 21 ruj 2009, 21:24

realno je da s dvije godine hoda koliko god treba (do parka, do dućana), ali je moguće da će mu smetat što je beba u "njegovim" kolicima-to sam htjela reći
mislila sam da voziš bebu u kolicima, ali nosiš i maramu, a da on hoda
kad se on umori, staviš ga u kolica, a bebu prebaciš u maramu/sling
Krumpirić
Cobra 11

PostPostao/la mamuška » 21 ruj 2009, 22:50

plusić
moji su klinci bili 14mj razlika-nikad nije bilo problema s petrom uvijek ser ado prošetala s tim da su te šetnje bile kratke -ne kilometarske
-a kad je tonček bio veći (kad je sjedio)vozila sam ih u istim kolicima jedan ispred a drugi iza njega s tim da je petra(starija )bila naprijed...
mislim da sve ovisi o djetetu-tončeka smo zapravo vozili u kolicima do 3 godine jer su ga uvijek boljele nogice i morali smo ga nositi..a eto s petrom nikad nije bilo problema-hoda od godine dana i nikad se nije požalila na umor u nogama...najbolje sama procjeni ali mislim da je onaj nastavak za kolica vrlo zahvalna stvar a i nje tako skupa kao blizanačka kolica
mamuška
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Plusic » 22 ruj 2009, 08:19

hvala curke :)
ja vec sad od njega ocekujem da hoda gdje god idemo ;) ali kad krenemo tipa bundek, maksimir, samobor i sl. onda uvijek imam kolica pri ruci :dada
moram nabaviti maramu ;)
Plusic
Sveta krava

PostPostao/la vrabec te dal » 22 ruj 2009, 09:28

a one spojnice kak to ide,
jel mogu na bilo koja kolica, imamo dvoja kišobran i to bi mi ako se može spojiti bilo super.

vrabec te dal
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la JiA » 22 ruj 2009, 09:36

mi smo spojnice namontirali na normalna dvoja kolica, mislim da idu na svaka.
i lako se odmontiravaju.
samo, vec sam pisala... nije prakticno. spojnice nisu dovoljno cvrste ( barem moje nisu bile, neke plasticne ) i dvoja kolica tako spojena su bila presiroka. nigdje po ulici nismo mogli normalno proci.
Bijah slijep, a sada vidim...
JiA
Vjetropir

PostPostao/la vrabec te dal » 22 ruj 2009, 09:47

JiA je napisao/la:mi smo spojnice namontirali na normalna dvoja kolica, mislim da idu na svaka.
i lako se odmontiravaju.
samo, vec sam pisala... nije prakticno. spojnice nisu dovoljno cvrste ( barem moje nisu bile, neke plasticne ) i dvoja kolica tako spojena su bila presiroka. nigdje po ulici nismo mogli normalno proci.

a nema nekih spojnica da se smontiraju u vlakić (ili previše tražim :mrgreen:

vrabec te dal
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la vrabec te dal » 22 ruj 2009, 09:52

a kak uopće izgledaju te spojnice, nigdje ih na netu nemrem naći

vrabec te dal
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la JiA » 22 ruj 2009, 09:58

vrabec, ja sam ovakve imala:

slika
Bijah slijep, a sada vidim...
JiA
Vjetropir

PostPostao/la Gemini » 29 ruj 2009, 17:12

spojnice to čvršće spajaju što je šasija kolica točniji fi rupe na njima - tj u prijvodu odlično će spojiti dvoja indentična kolica tipa PP, Chico , Inglesina no one light varijaten kišobran kolica već slabije jer su pretanke.
Tako spojena kolica široka su cca 95cm a to je puno. Ja sam imala 2 Inglesine tako spojene i to je super za šetnju uz more ali ne i za grad i dućane i aute..

Ja bi ipak uzela vlakić kolica pa ih za godinu dana zamjenila jednim light jednostrukim samo za mlađe - tako je najkomotnije i za mamu i za djecu a sklopljena Graco nisu tako puuno već aod običnih knjiga kolica tako da to nije problem a nisu ni skupa 1600kn ima ih na Njuškalu čak i novih za 750kn.

Ako ne to onda kišobran vlakić je meni bio zakon no on je teže dobavljiv i nešto malo skuplji.
Link na sliku...

D&D 21.09.2005.
Gemini
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.