Sada je: 01 svi 2026, 11:38.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

U ponedjeljak pocinjem raditi i idealno bi bilo kad bih imala dva zamrznuta obroka! Iz ove perspektive, to mi se cini kao naucna fantastika!

,ali jede samo po danu jer po noći pajki od 22-7,30,i onda nakon cijele noći spavanja popapa 150,a sisat neće ni pod razno,nema šanse,urla i neće,pustila sam ga do ček 6 sati i bio je gladan i nije htio sisat jer je naučen na bočicu,ali to sad nije važno,samo je od neki dan počeo zezat sa papanjem,i kad jede mu ful kruli po želucu,probala sam mu davat na svaka dva sata ali jedva 40 pojede...
,dosad je tako lijepo papao,jedino na šta bi još mogla posumnjat su zubići ali treba čekat,jer slini već tri mjeseca pa se ništ značajno nije dogodilo...
,i to je počelo pred 4 dana pa neznam od kud mu to jer je dosad pio adaptirano jedino kad se nebi uspjela izdojit... 

,a kad počinje jest onda mu krči u želucu ko recimo kad mi veliki imamo trčkalicu,a pogotovo kad jede moje mlijeko,kod adaptiranog to bude samo na početku i onda prestane....
)

ispred tih 400 ne stavljam rijec "samo" ali moram priznati da sam se ipak zapitala je li to dovoljno obzirom da je do sada dobivala kilogram mjesecno.
i da sumnji nema mjesta
i ja sam sretna zemska 
a mi imamo problem 

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.