Sada je: 29 tra 2026, 20:19.

Ajde malo više informacija, koliko maslaca, koliko mlijeka
.

pa bi onda kao kolač,al mora biti stabilno. 

Baš me smeta. Je l ima netko kakvu drugu ideju za podlogu :conf

DANREJ je napisao/la:olja, dušo, ajd pogledaj kad si zadnji put ovdje pisala? ne pitam kad si radila sv gral, nego kad si pisala?
u ova tri mjeseca došlo nam podosta novih forumašica, a sv gral na tamo nekoj stranici - tko bi ga našao?
treba uvijek biti na prvoj
iina, ja mogu razumjeti da se nekom ne sviđa podloga...ali isto mislim da bez takve podloge to ne bi bilo to.
preinake koje ću raditi odnose se na izgled i 'krov' nikako na sastojke u 'prizemlju' i 'prvom' ili 'drugom katu'![]()
moram još samo napomenuti da sam ju napravila točno po receptu (TOČNO PO MC!), ali sam našla manji kalup, i stavila papir, pazila kako dolijevam kreme. i sve pet.
huh, baš sam ponosna :p
Pa ima, druga podloga bi bio obican biskvit, ali onda ti to nije to, to je onda neka druga torta od sira, a ne sveti gral. tesko da ces na ovom topicu dobiti recept za neku drugu podlogu, to ti je kao bogohuljenje, kuis? Nadam se da MC nece vidjeti ovaj tvoj post

podizanjem ovog topica izmamile ste mi sline na usta i sam si mislim kako cu poslijepodne nabrzaka napraviti tortu 

pulse je napisao/la:Ja pravila neki dan i bila je OK, ali iskreno nisam nešto oduševljena. Koristila sam Dukatov mladi sir, onaj u kutiji.
pulse je napisao/la:Ja pravila neki dan i bila je OK, ali iskreno nisam nešto oduševljena. Koristila sam Dukatov mladi sir, onaj u kutiji.

mala princeza je napisao/la:pulse je napisao/la:Ja pravila neki dan i bila je OK, ali iskreno nisam nešto oduševljena. Koristila sam Dukatov mladi sir, onaj u kutiji.
Ni meni nije dobra sa tim sirom ali je sa mascarpone sirom odlicna, fantasticna, prekrasna....

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.