da se javim s kratkim novostima, Teo i dalje fino napreduje s kilažom, danas je bio na 2530 g, još uvijek prima antibiotik zbog bakterije u plućnom sekretu, ali su mu skinuli masku s kisikom i u principu mu je stave samo ako mu baš saturacija padne, no vele da i nema potrebe za njom jer je stabilan

I aspiriranje su mu smanjili jer se sekret smanjio tako da su to stvarno odlične vijesti
i bio je opet na očnom pregledu (odnosno doktor je bio kod njega), ustanovljena je retinopatija između 1. i 2. stupnja, kontrola za tjedan dana, vele da se to može i spontano povući...
inače malo prase uživa kad se mazimo i nunamo na rukama, prvo me promatra, smije se kad mu pjevušim ili tepam, a onda vrrrlo brzo zaspe snom pravednika... i sve što čujem od njega je povremeni PRRRD

jadničak još uvijek se pati s rota virusićem
Još samo da počne papati na bočicu jer to je još jedan znak da je na korak bliže dolasku doma

btw. kad ga držim na rukama uvijek pazim da mu rukice budu ispred tijela, no on je dosta nemiran spavač (iako je sad puuuno mirniji nego kad je bio u inkubatoru, tamo se stalno vrtio i premještao

) i često sam odluči da želi dić ruke uz glavu ili ih stavi sastrane... a kad aspava u krevetiću uglavnom spava kao na mom avataru... Treba li mu u naručju stalno skupljati rukice prema naprijed ili da ga pustim da se namjesti kako njemu paše?
Miki hvala

i ja planiram napraviti doma (kad jednom naučim negdje baby handling) jednu opsežnu obuku MM i starcima i svekrvima...
a ostalim ću zabraniti da ga natežu dok ne ojača...