Sada je: 06 lip 2026, 06:28.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

novi koji ste prosli prvih 6 nadodajte se 

lunahor je napisao/la:
... kak to covjek zaboravi

a mi zalegli konacno pred tv 

,time opet istrazuju i tak... zubi ce te i s**** oko njih Bog postedjet jer nemoze ti jos i to staviti da se patite, 

dakle ja sam sto se spavanja tice bila prilicno bedasta i od prvog sam dana forsala nepotrebno spavanje izvan mog kreveta a mislim da su samnom spavale da bi ziher svi spavali ko topovi ...

, dobro dosla!!!
.
sto se tvog posla tice... ne znam kakav posao u policiji radis? pisi malo o tome.
svejedno, ne vidim bitnu razliku izmedju policajke sa jednim ili dva djeteta.

radim na graničnoj policiji i moram raditi do 7 mjeseca trudnoće

brigitte je napisao/la:curke...imam pitanje za vas sve ovdje...čitala sam danas na nekoj stranici...jel ozbiljno da imena blizanki moraju biti nekako povezana...znači slična,isto značenje i tak to...zato što su one jako povezane...hvala na svakom odgovoru![]()
![]()

eli je napisao/la:dapače, smiješne su mi te tanja-sanja kombinacije koje su bile hit u našem djetinjstvu.
...moj rođak ima Lunu i Lenu,a njegov tata ne zna koja je koja pa ih obe zove Lela...

- nikad nisam bila sigurna koja je koja - meni to stvarno nije nešto što bi iole ozbiljno shvatila (moji su cura i dečko
i ne zovu se slično, niti su slični niti su specijalno povezani ... )brigitte je napisao/la:jel ozbiljno da imena blizanki moraju biti nekako povezana...znači slična,isto značenje i tak to...zato što su one jako povezane...hvala na svakom odgovoru

onda zasad ostaju Nika i Paula

brigitte je napisao/la:hvala curke...onda zasad ostaju Nika i Paula
![]()
![]()

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.