Sada je: 01 svi 2026, 11:38.

dohrana i kasnim li s uvođenjem namirnica (dijete 2.g)

O dojenju, (na)dohrani i prehrani djece.

Moderatori/ce: Diami, nevenera

Re: dohrana i kasnim li?

PostPostao/la swenova mama » 28 svi 2008, 00:30

a sta cu, jednom mora probat. Progutala sam knedlu i pozorno ga gledala. :drink
swenova mama
Sveta krava

PostPostao/la TanjaMT » 28 svi 2008, 06:52

ti knedle, mali jagode :mrgreen: mislim da je on bolje prosao ;)
TanjaMT
kile su mi ko bitcoin

PostPostao/la swenova mama » 28 svi 2008, 15:28

pusti ti to, ako su sa sljivama i secerom :)
swenova mama
Sveta krava

PostPostao/la thalia » 28 svi 2008, 20:54

swenova mama je napisao/la:prijavljujem da sam mu jucer dala jednu domacu, iz vrta, nespricanu i organski uzgojenu, jagodu. Slasno ju je pojeo i vikao vos, vos (jos, jos), fino i to. Danas ce dobit jos koju.

ovako sam i ja počela. sad smaže dvajspet deka k'o od šale. jedino ti zavidim na organskim i nešpricanim jagodama, šmrc, mi nemamo ni teglicu domaće uzgojenih začina :(
Doorbells and sleigh bells and schnitzel with noodles
thalia
Von Trapp

PostPostao/la swenova mama » 29 lip 2008, 15:17

prijavljujem da je u medjuvremenu probao manestru od graha (svidja mu se), dinju ("jako fino"), zelenu salatu, luk, (jako fino), krastavce (nije tako fino), sladoled (jako fino) i nutellu pod utjecajem starijeg brata s palacinkama, ali sva sreca da je moje dijete, pa radije jede vrhnje s palacinkama, nego nutellu.
swenova mama
Sveta krava

PostPostao/la skorpionka » 29 lip 2008, 19:10

Nedavno sam jela sparoge s fuzima za rucak, navecer je E. dojila i ujutro joj je mokraca imala onaj karakteristični miris od sparoga ko da ih je i sama jela. Bez obzira sto njoj sparoge nisam davala mislim da je preko mlijeka dobila sve te spojeve iz sparoga. Jos ja zaboravila da sam uopce jela sparoge dan prije i cudim se kako maloj mokraca cudno mirisi :mrgreen:
“However beautiful the strategy, you should occasionally look at the results.”
skorpionka
kimera a la vache

PostPostao/la teutonija » 30 lip 2008, 10:32

Moja je nešto starija i dosta stvari s popisa ne jede

JEDE: jagode, grah, citruse, lubenicu, dinju, i to sve još od prošlog ljeta.Malo me bilo strah jagoda no dala sam joj da proba vidli da joj ne smeta i navalili ,obožava ih isto ko i grah ,najomiljenije jelo joj je ričet (tko ne zna, grah s ječmenom kašom i mrkvicom) prava mala Zagorka. :3srca

Jede sve doma kuhano , nije probala paštete ,hrenovke ,salame (samo špek-domaći :mrgreen: ),pudinge kupljene..... alergična je na soju tak da ne jede niti niš u čemu je ima ,a to je većina ind proizvoda,ne dajemo isto ni kikiriki ni kivi.

Ostalo sve jede normalno ,od grickalica tu i tam eventualno štapiće i perece.
Budilica, 2003.
Mudrica, 2006.
teutonija
sex blau aviona

PostPostao/la Ivy26 » 11 srp 2008, 13:57

Swenki sve već može malac papati ali uvodi postupno(kao što i radiš) zbog njegovih alergija.

Ja sam malcu sve to dala, a ima 15 mjeseci (srećom nije alergičar), jednostavno ne želim previše braniti i izbirljiva biti jer sam oštrija bila po tom pitanju kod L.i sada je njezin jelovnik uzak, a ona teška za probati nešto novo(vjerojatno ima tu nešto i u karakteru ali mislim da ima nešto i u ovom prije navedenom)
zvrkica 29.12.2002.
* 12.09.2004
poletarac 08.04.2007.

Often times we question why life is short for some and long for others,The Truth is....Life begins at birth and never dies,Those who leave before us,are only in a different place....
Ivy26
Sveta krava

Prethodna

Natrag na Cica, boca, žlica

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.