Sada je: 06 lip 2026, 06:41.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

.
, a onda kad dodjemo doma divlja i skace
.

tanjabb je napisao/la:I ja mislim da je prevelika za kolica, pa u skolu ce na godinu.
Mi smo kolica pospremili netom nakon 2. rodjendana.
Eh da, i moj ponekad cvili da ga nosimo, tesko mu je, jaaako tesko, a onda kad dodjemo doma divlja i skace
.

Nešto kontam,da ona možda nema problema sa krajnicima pa joj je teško hodati i ima tako malu kilažu?I ja sam cca imala 6-7 god.kad nisam mogla hodati.Jednostavno sam se jako brzo zamarala i noge su me strašno boljele.Moji su kontali da foliram dok me nisu odveli doc.i ispričali mu.Nakon operacije nikakvih više problema nisam imala. 

tanjabb je napisao/la:I ja mislim da je prevelika za kolica, pa u skolu ce na godinu.
Mi smo kolica pospremili netom nakon 2. rodjendana.
Eh da, i moj ponekad cvili da ga nosimo, tesko mu je, jaaako tesko, a onda kad dodjemo doma divlja i skace
.

jedva sam ga ubedila da ipak ponesemo kolica jerbo nam je mladje celjade, iako prohodalo, jos uvijek beba koja nije ni godinicu navrsila 

bicikl mi se cini kao odlican kompromis 

Ciara je napisao/la:ja kolica vozim samo zato da kad joj se prispava oko 10 navečer , mm i ja lijepo šetamo dalje a ona spava u kolicima.
pa nećemo na godišnjem ići spavati u 9

DomiMama je napisao/la:a oko cega si pretjerala?![]()
ne kuzim?! pa svatko ima svoju viziju o kolicima...
jel' je sad problem sto ne ides spavati u 9?
ako ce ti biti lakse... ne idem ni ja... i moji spavaju po svuda... i zaspu u autu i zaspu u kolicima i zaspu u gostima...
i ako mi ne idemo spavati i jer se gleda tekma ili jer smo na godisnjem ne moraju ni oni...
i nisu svi savrseni i ne idu svacija djeca spavati u isto vrijeme i nisu ljudi manje dobri roditelji zbog toga.
ako ti se nose kolica i ako ce ti kikacica biti dobro raspolozena zbog toga, a ti odmorenija i zadovoljnija jer se mozes prosetati po vani u 9 navecer (kada je jos btw. dan) a ti to ucini!

domimama ovakav bio bio moj odgovor da mi se da pregovarati.
rano je i u 7 pa ih se budi za školu. jednostavno se moraju privikavati na sve.
a spava u autu od malena jer je imala grčeve pa smo je cijele noći vozili

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.